/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Evet beyler sene 2012 idi ben ailemden uzak başka bir şehirde okuyodum sebebi ise babamın beni kuran kursuna vermek istemesiydi bana sordu bende kabul ettim. Sonraları pişman oldum tabi defalarca o yurtta kavga ettim hocalarla yumruk yumruğa birbirimize girmişliğimiz var ama ben bi kere nakilimi bu okula aldırmıştım ve geri dönüşü yoktu. En az 1 dönem okumalıydım bu okulda.

    Neyse asıl konuya gelelim okula başlamıştım ve aradan 1 hafta geçmişti ama acayip derecede mutsuzdum amk. Size kendimi anlatayım 1 70 boyunda 65 kilo olan tipsiz olmamakla beraber biraz yakışıklı gideri olan bi kardeşinizim. 1 haftanın ardından diğer haftaya geçmiştik pazartesi günüydü sınıfa geldim sınıftada 20 küsür kız, 10 küsür erkek var ticaret meslek lisesi olduğundan kız fazlaydı. Şanslı olduğum bir konu var oda sınıftaki kızların hepsi güzeldi ve sınıfta 1 erkeğe 2 kız düşmesi çok güzeldi neyse velhasıl pazartesi günü okuldayım öğle arası olmuştu sınıftan çıkmak üzereyken eda diye bir kız ( takma isim) arkamdan vecome nereye gidiyosun dedi ben döndüm baktım kız gerçekten çok güzeldi nutkum tutulmuştu o an aklımda ne senaryolar kurdum ve heyecanla hafifte kekeme bir şekilde kantine gidiyorum dedim bekle bende geliyim beraber gidelim dedi.

    beyler aslından bu kızlar sınıfta 3 kişilik grup halindeler, eda gamze aslı diyelim bunlara, diğer isimlerde aklınızda bulunsun bunlar lazım olacak.

    Kantine gittik ben yemeği mi aldım sen bişey ister misin dedim kahve içerim dedi edaya da kahve aldım oturduk muhabbete başladık artık en baştaki kadar heyecanlıda değildim.

    Okuyan varsa devam edicem panpalar rezleri alın sigara içip geliyorum
    ···
   tümünü göster