/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +189 -12
    Anının yenisi mi olur dıbınakoyim diyenlerde bi gibtirsin hemen şimdi.

    Beyler binin biri gecenin zotunda acıkmıştı, başlık açmış bişeyler yapın aq falan diye, ne tak varsa doluştuk başlığa dıbınakoyim, online 300 kişi var, 200 kişi bu bini doyurmak için yöntem arıyoruz. Başlığı açan yazar internettin hoca idi beyler, 2. nesildi, böyle bildiğin albay yarbay gibi bir şey aq. Neyse dedik biz bu adamı doyururuz. Eskiden sözlükte nüfuslu adam çoktu aga. Herkesin bir yerlerde eli kolu var, herkesin bir yerlerde tanıdığı falan vardı. Gece 2 falan Dominos müdürünü aradı bir tanesi, geç kalan pizza kuryeden kesiliyor mu kesilmiyor mu baba bize bunu de adam da bir mahçup amk, yok öyle şey mi olur, tabi ki kesilmiyor falan. Ulan madem o kadar taşaklısın söyle 2 pizza adamın adresine, adam doysun bizde kurtulalım. Yok amk makara arıyoruz ya, illa binlikle doyurucaz. Adamın nerde oturduğunu öğrendik beyler, ilk bu bine sipariş verdirttik, tam bu bin sipariş verirken, 50 kişi falan arayıp kişi başı 20 tane pizza söyledik. Beyler çok açık söylüyorum 2 tane zütleri olsa 1 ini yırtsalar yetişmez o pizzalar. Tüm siparişleri de aynı şubeye verdik, haliyle siparişler 1 saatten geç geldi, ücret almadılar, dıbınakoyim o gece yemediğimiz kadar pizza yedik, ulan öyle böyle değil ama, artık bütün pizzayı sıyırıp tüm sucuk mucuk tek dilime toplayıp öyle yiyoruz. Capsler atılıyor, ne gibtik ama muhabbeti falan dönüyor. Neyse bu binte yemiştir dedik. Abi başlığı yeniledik ilk entry'de bir edit. 5 yıl olmuş amk ulan noktasına kadar hatırlıyorum edit'i.

    Edit: beyler benim sipariş belki yetişir para alırlar diye benim zütüm yemedi amk sipariş vermeye. evi biliyonuz, yakın olan varsa gelim bir iki dilim bende yiyim la.

    Neyse gitti bi yerde yedi pizzasını gece orada yattı falan. Alem adamdın internettin hoca

    Beyler başlığı okurken sayko saykan reyisin 2010 yılında inci sözlük için kaydettiği parçaları dinlerseniz belki biraz daha iyi anlarsınız eski inci ruhunu.

    Belli Olmaz - https://www.youtube.com/watch?v=r7sJvRoLqtY
    inci giber - https://www.youtube.com/watch?v=OjSSzARerpQ
    ···
   tümünü göster