/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1 -3
    Tamam biradar o zaman araba kullanmıyalım yola gerek kalmaz. Eee ama ne hikmetse nerdeyse her insanın altında araba var yol olmadan arabayı nerde sürecek ? Yada araba olmadan sen nasıl hizmet zütürecen şehir içinde. Araba yı üretende almanya amerika değil.

    Oktay sinanoğlunun demiryoluyla alakalı ne dediğini bilmem ama bye bye türkçe kitabı çok anlamlıdır. Allah rahmet etsin. Bu arada dikkat ettim taha akyolu referans almamı küçümsemişsin ama sende 2 dir sinanoğlunu söylüyorsun bir tek sinanoğlumu var ?

    Demir yolu elbette önemlidir ama o zaman neden hava yolunu örnek vermiyorsun. Demiri biz yapıyoruz hadi neyse ee birader trenide mi biz yapıyoruz yada onun lokomotifini ? Hava kara deniz demir yolları hepsi önemlidir biri diğerinden daha az önemsizdir diyemeyiz. Önemli olan yollar açık olsun depoları dolsun. Ticarette demir yolunun işlevini artırmakta limanların aracılığıyla olmaz mı ?
    ···
    1. 1.
      +2
      Sinanoğlu var. Daha önemli bir prof böyle bir konu hakkın da tartışma yapmadı, fikir yürütmedi. Sinanoğlundan daha iyi kaynak olur mu? Yalenin gözdesi, kültür genlerinin yaratıcısı. Yabancı ekonomistlerden örnek verirsem anlaşışabilir miyim düşün.
      ···
   tümünü göster