/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +1 -1
    Vay anam vay neler dönmüş serhat ya.

    Keşke diyanet hiç kurulmasaydı. Herkes dinini kendi içinde yaşasaydı bu nedir oğlum ya.Din adı altında sömürülmeye devam mı gençler ?

    ---Buradan itibaren yazdıklarım teknoloji ile alakalıdır---

    Geçen bir memurla konuştum adam diyor bana 15 yıl önce tek maaşla beyaz eşya alamıyorduk sanırsın teknolojiyi akp geliştirdi :D

    Burda aselsanı savunanlar olmuş en iyi askeri araç/silah üreten firmalar arasında 63.lü lan :D Neden bir boeing filan değil acaba ? Cevabı çok basit anasını satayım badem bıyık bırakan yeğenlerinden birini aselsan'ın başına geçirmişlerdir de ondan.Çok gülüyorum bu biz en iyiyiz, biz gelişiyor zırvalarına :D Oğlum bu ülkede tubitak'ın başında hayvanat bahçesi müdür var lan, hala evrim var mı yok mu tartışması yapılıyor ahaha :DD Hızlı tren geliyormuş filanrererörörö sanki sen yapıyorsun aptal herif :D Bizim şu an sanayimiz gözle görülebilir bir şey üretmedikçe asla geliştiğimize inanmayacağım.

    -Ama vestel var ?
    Vestel fason üretim yapan, kapitalist yandaş birinin elektronik şirketidir.
    -Ama beko ? ama arçelik ? filan derken adama demezler mi AMA SAMSUNG ? AMA APPLE ?
    bu ülkede aslında çok zeki insanlar var ama hepsi beyin göçü yapıyor neden biliyor musunuz çünkü bataklıktayız. Zeki olduğu kadar cahil de var anasını satayım.

    Demir yolu meselesine gelirsek en masrafsız ve güvenli ulaşım araçlarındandır sonuna kadar destekliyorum.

    ---Teknoloji köşesi bu kadar---

    buradan itibaren yazdıklarım koyunlara ithafen

    أنا أضع في مكان ليمارس الجنس مع أمك أنا أنا أضع في مكان ليمارس الجنس مع أمك أنا أنا أضع في مكان ليمارس الجنس مع أمك أنا أنا أضع في مكان ليمارس الجنس مع أمك أنا
    ···
    1. 1.
      0
      Anlamıyorlar panpa işte
      ···
   tümünü göster