/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    Ben o ara köpek gibi susadım, iftarda pastırma sucuk ne varsa yedim zaten. Yolun ve korkunun verdiği ağız kuruması ile birleşince deli bir hal aldı susuzluk. imam evi kitlemiş zaten köyde kimse yok dedim gel gidelim bir çeşme mi ne bulacağız napalım edelim derken aldık bigibletleri açtım feneri gidiyoruz yavaş yavaş, 3-4 metre görüş mesafesi var baktık yerlerde tepinme izler falan var çimler falan yerden kalkmış. Ya öküzler tepindi yerde yada birisi geldi rasgele çapaladı yerleri. Anlamsız bir şekilde dengesiz olarak kalmış çimler. Dedim mehmet beni bu köyden sağ salim çıkarmazsan belanı gibeceğim senin. Bir yandan dua ediyorum bir yandan istemsizce küfür ediyorum. Derken 3-4 dakika yürüdük tekrar bu tepinme izlerinden çıktı yerlerde 2-3 metre sonra bir göz parladı dizleri üzerine çökmüş ne olduğuna anlam veremedim kurt desen kurt değil gözler kocaman köpek desen köpek değil 1-2 saniye içerisinde gördük sağ taraftan bir tahta gibi bir şey düştü bigiblet takıldığı için ona kafamızı bir çevirdik diğer tarafa çevirene kadar o gördüğümüz yaratık gitmişti, ben zaten nefesimi tutmuştum bir bağırdım hoşt moşt diye ne diye bağırıyorsam zaten ben onu göremiyorum o beni görüyor ne gördüğümüzde meçhul. Bir anda kulağıma fısıldama benzeri bir sesler geldi hangi dilde olduğunu anlamlandıramadığım. Dizlerimin üzerine çöküp kulaklarımı kapatıp epey bir debelenmişim. 10-15 dakika sonra kuzenim yüzüme su döküyordu kendime geldiğimde.
    ···
    1. 1.
      0
      Dademin çeşmenin yanında oturup sigara molası vermiştin o zaman oruçlu diymiydin bre !
      ···
    2. 2.
      0
      kardeşim eğer dikkatli okursan iftardan sonra yola çıktığımı belirttim
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim ciktin dedin sonra bi köyde sahuru yaptık dedin simdi yalan atma
        ···
      2. 2.
        +1
        sahuru yaptık demedim o kısmı bul at o zaman * sahuru yapacağız yanımıza azık aldık dedim

        bak bu kısmı bir daha oku Yine iftar vakti oldu yemeğimi yedim. Bu sefer daha hızlı ve hevesle yedim çünkü gece turuna çıkacaktım. Kıyafetlerimi kaskımı v.s giydim tam çıkıyordum ki kuzenim seslendi sen buraları bilmezsin bende seninle geleyim hem takılmış oluruz. kuzenim erkek bu arada boşuna kız falan sanıp gibeceğimi düşünmeyin:).

        Tamam lan gel dedim. Bunun bigiblette ne lamba ne fren doğru düzgün çalışmıyordu elimden geldiğince düzeltmiştim ama o gün. Yanımıza biraz azık alıp çıkmıştık yola çünkü kafamızda o akşam köye varıp sahuru köyde yapıp sabah sahurla birlikte köyden çıkmak var.


        bak şuraya iyice odaklan Yanımıza biraz azık alıp çıkmıştık yola çünkü kafamızda o akşam köye varıp sahuru köyde yapıp sabah sahurla birlikte köyden çıkmak var
        ···
   tümünü göster