/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +28
    Olric'i hatırlamayan var mı dıbınakoyim ? Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar kitabında vardı, facebook anasayfamızı gibip duruyordu hani,

    -geldin mi olric?
    +geldim efendimiz.
    -gene başbaşayız, gene yalnız.
    +siz istediniz.

    tarzı gibik replikleri vardı, bizde bayaaa rahatsızdık aq bu durumdan, baktık olacak gibi değil, dedik bu işe bir el atmamız lazım, o sırada sözlüğün ziyaretleri falan tavan yapmış, herkes incisözlüğe giriyor, ama yazar olamıyor, üyelik kapalı, herkes gibertmelere dahil olmak istiyor falan, başlığı açılan gibertmenin, birde facebook etkinliği açılıyor, dışarıdanda gelenler olsun diye, bende o sırada facebook'tan pamuk prensesi giben cuce ile konuşuyorum, kanka napalım falan derken, bu dediki kanka olric gibertmesi diye başlık açalım gerisi gelir. dedim olumlu, ben başlık açtım bu facebooktan etkinlik açtı, olric gibertmesi falan cart curt, dıbınakoyim 2-3 gün içinde etkinlikte 2000 katılım var, başlıkta 100 sayfa entry var. Herkes gibertme bekliyor, ne tak yiyeceğimizi bilmiyoruz . Serkana mesaj attım yine, dedim abi biz böyle bir tak yedik, hani gibertilecek bir şey yok, sence bir kitap karakterini nasıl gibertebiliriz ? 2-3 gn daha geçti etkinlik oldu 3000 kişi başlık oldu 200 sayfa, Tabi o sırada serkandan mesaj gelmiş, yapacağınız işi gibeyim ahahaah, takipteyim amk çocukları, hayali bir karakteri gibersek mükemmel olur ama, sözlük olarak imkansızı başarırız bence, vay amk çocukları yaa :D:DD:D:DDD

    pamuk prensesi giben cuce yoğun düşünme seanslarının ardından gece 3 te beni aradı, dedi bayamlik buldum oğlum ben, hani o kadar giblemiyorum ki, ne yapıcaz dıbınakoyim, olric'in facebook hesabına mı çökücez, televizyon progrdıbına mı bağlanıcaz ? Bu bebe bir şeyler anlattı ne anlattığını ne dediğini falan hiç giblemiyorum ama.

    http://www.incisozluk.com...i-pi%C3%A7ler-gelin-hele/

    olric gibertmesi binler gelin hele

    başlık bu beyler, sabah bir kalktım sözlük yıkılıyor dıbınakoyim, her yerde pamuk prensesi gibe cuce den bahsediliyor, capsleri falan yapılmış. Bu bebe gece boyunca, kitaptaki bütün olric repliklerini bulmuş, replikleri inci jargonuyla yeniden düzenlemiş, bunu facebooka öyle bir yaymış ki, aklınız hayaliniz durur beyler.

    -Yine mi yalnızız efendimiz ?
    +Sus ananı cürriyetini giberim huur çocuğu.

    -Efendimiz doymamız lazım artık, hayallere acıktık.
    + Ananı hayal kurarak gibtim xD
    -Efendim kardeşiz ama biz.
    -Ananda öyle diyordu Olric xD

    Gibi.

    Sonrasında telif hakkı davası falan açıldı pamuk prensesi giben cuce'ye Serkan bizi tebrik edip, ip'leri vermedi, kendi avukatlarıyla savundu pamuk prensesi giben cuce'yi, dava sonuçlanmadı daha, işin daha fazla uzamaması için, pamuk prensesi giben cuce silik yedi, artık aramızda değil ve yazmıyor. Ama bir zamanlar herkesin facebook duvarını süsleyen bozulmuş/küfürlü/komik olric repliklerini bu adam düşündü, bu adam üretti, bu adam yazdı. Saygıyla anıyoruz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler anıların bitmesin be reis
      ···
   tümünü göster