/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Bakın kankalarım hepimizde ekşi nefreti mevcut. Hiçbir zaman da gitmeyecek. Fakat olur da bir gün bu ekşicilere karşı vatanını kaybetmiş topraksız muamelesi yapıp acırsak takı yiyen biz oluruz. Size bunu şöyle örneklendiriyim.

    Öncelikle malum ırkın bi zamanlar bize yaptığı gibi dalga geçme oranlarını düşürecekler. Sonra sözlüğün sağında solunda evet ben ekşiden geldim ekşiciyim biji ekşi falan gibi söylemlerde bulunacaklar. Fakat biz bunların varlığını kabullendiğimiz için bu durum hiç garip olmayacak. Daha sonra sözlükte özellikle kızların bulunduğu başlıkları ele geçirip bayrak falan asacaklar. Biz gibertme ekipleriyle bu başlıklardan bunları temizlemeye çalışacağız. Daha sonra bu yüzsüz pekekentler incinin yarısı bizimdir atalarımız hep burdaydı faşik serkan bize bakmıyi gibi şeyler söyleyip acındırma politikası ile bizi bölmeye çalışacaktır.
    Kardeşlerim bu oyuna gelmeyin. Bir ekşicinin kendini belli ettiği entrylerde kafasına ayakkabı topuğuyla vurmak şeklinde ezin ve korkutun. Malum ırklık yaptırtmayın. Saygılar
    ···
   tümünü göster