/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +4
    !! BEYLERR Gece 5 te uyudum ve sabah 9 da uyandım. Eski notlarıma bakıp ordan bişeyler burdan bişeyler şurdan bişeyler çıkarmaya çalışıyorum. Diğer primciler gibi size turbo bit link verip kendi yükledikleri sırf para kazanmak için indirtdikleri saçma şeyleri yapmayacam. Emek veriyorum ve size öyle hatim ettirme gibi bi şansım yok konuları.

    BiZ KALAN SON GÜNLERDE SiZE BiLMENiZ GEREKEN iNCELiKLERi SORUYU OKURKEN NE DiYO DEYiP ANAHTAR KELiMERLE BiŞEYLERi OTURTUP 1 2 GÜN TEST ÇÖZECEZ VE iNANILMAZ GELiŞiMi GÖRECEKSiNiZ BEN DEVAM EDiYORUM.

    AKŞAM 10 DA LÜTFEN HERKES BURDA OLSUN. LiNKLERi VE ANAHTAR SORU KELiMELERiNi, BAKMAMIZ GEREKEN YERLERi NE VARSA SÖYLEYECEM VE YARIN SORU ÇÖZMEYE BAŞLAYALIM EMiN OLUN GÜZEL ŞEYLER OLACAK HADi GÖRÜŞÜRÜZ.

    Edit1; Kendimi size karşı sorumlu hissetmeye başladım o yüzden içiniz rahat olsun üstümde bi yük varmış gibi hissediyorum hiç birinizi hayal kırıklığına uğratmadan bir çok şeyde yardımcı olacam isteyen panpalarım ufaktan biraz soru çözsün öyle boş boş da beklemeyin.
    ···
    1. 1.
      0
      rezeferre
      ···
   tümünü göster