/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
http://fm.cnbc.com/applic....530x298.jpg?v=1431701169
  1. 1.
    +1
    2 gün önce ki Real Madrid in Roma yı 2-0 yendiği maçta uzun süre devam eden düşüncemin kararına vardım.
    Beyler ben 96 Doğumluyum yani C.ronaldo nun ilk çıktığı maça kadar hatırlarım ve o adamı özellikle Manchester United da ki ilk maçlarından itibaren takip ederim.
    O sıra bi arkadaşım vardı ve ailesi çalışırdı her hafta bunlarda sadece Manchester United ve arada Chelseanin maçlarını izlerdik neyse.
    Beyler C.ronaldo yıllardı Bencil oynayan şut çekip aldığı pasları geri vermeyen çok istikrarlı hırsın yakıştığı bi yıldız futbolcu. hatta bi ara Bencillikle baya suçlandı sizde hatırlarsınız adama pas atan olursa o pası geri vermez gidebildiği yere kadar gider ya gol atar ya kaptırırdı.
    Bunun böyle olduğunu bile bile Alex Sir Ferguson himayesinde olduğu için oyun planı olarak her pasın Ronaldo yu çıkması onların oyun stiliydi. Ve Real Madrid e transfer oldu.
    Hala düşünceleri aynıydı Ronaldonun. (Real Madrid e transfer olduğu günden itibaren hiç bir maçını kaçırmadım.)

    Beyler bu adamı çok takip ederim ve aynı zamanda Barcelonanın maçlarınıda izlerim. Ronaldo yıllardır hep aynıydı gelen pası kendi istediği sürece değerlendirip artık baktı atak bitecek yada sol ayağına geliyosa pas atar ya asist olurdu yada atak tak olduğu için öylece biterdi ama bir daha ki atak topu alıp yardırıp gidip golü attığı için pek göze gelmiyordu. TAAAAAAA Ki GEÇEN HAFTAYA KADAR.

    BEYLER sizde duymuşsunuzdur. C.Ronaldo geçen hafta basın toplatısında takım arkadaşlarımda benim ayarım, benim dengimde olsaydı şuan ki durumumuz daha iyi olurdu gibi bi açıklama yaptı.

    O gün dedim acaba Barcelonaya mı laf çarpıtıyo çünkü o gün Barcelona övülmüştü.

    Messi Suarez Neymar gerçeği var biri kaçırsa biri affetmiyo biri gol atıyo atan asist yapıyo.

    -Messi 2 tane attıysa kaleciyle karşı karşıya kalsa bile Suarez e veriyo.
    -Suarez çalımla gidip gidip eğer o gün gol attıysa Neymar a çıkarıyo.
    -Neymar eğer gol attıysa dikkat edin ortaları bi Suarez e bi Messiye açıyo acayip bi anlaşmaları var ve hepsi 30 üstü gole çıktı.

    Çünkü bir birlerine atıp attırıyolar.

    RealMadrid-Roma maçını izleyen panpalarım bilir. Beyler C.RONALDO ADETA BARCELONA FUTBOLU OYNADI. BEN YILLAR SONRA iNANAMADIM

    C.RONALDO topu alıp seri çalımlarla kale önüne gidiyo pas veriyo ve 3 5 kere kaçtı öyle.

    Ronaldo tekrar gidiyo bu sefer kanatlara veriyo ama ortalar kötü geliyo.

    Ronaldo Sağ ayağına alıyo vurursa garanti gol ama köşelere atıyo olmayınca acayip üzülüyo kendini yerden yere vuruyo resmen yüzü filan değişiyo.

    Beyler izleyen bilir dediğim gibi ileri çıkıyo geri çıkıyo sağlar sollar derken yılların verdiği o Ronaldo stili benim kafama oturmuş ve o gün o o stil ilk defa bozuldu.

    Ve beyler uzun uğraşlar sonucu

    REAL MADRiD:2
    ROMA:0

    RONALDO bir GOL bir ASiST.

    Kaleciyle karşı karşıya kalıp aşağı verdi ve Golü attırdı...

    O basın toplantısından sonra o konuşmadan bu futboldan sonra

    BEYLER BU YAZIMI REZ ALIN BUNDAN SONRA RONALDONUN ESKi STiLiNi GÖREMEYECEKSiNiZ VE REAL MADRiD ARTIK BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALAYACAK RONALDO BAŞARISINA BAŞARI KATACAK. ADIM KADAR EMiNiM TECRÜBELERiME GÜVENiYORUM BU HAFTAKi REAL MADRiD MAÇINI iZLEYiN VE BENi ÇOK iYi ANLAYACAKSINIZ.
    ···
   tümünü göster