/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +25 -2
    Rez fln alın kardeşlerim okuduğunuzu bileyim neyse devam ediyorum anlatmaya.
    Benim Bin arkadaşları öyle görünce babama mokunu yiyim rüşvet fln ver hallet okula kayıt yaptıralım bir görüşelim diyerek yalvardım tabi babam okuyacağıma inandığı için tamam lan dedi kalktık okula gittik. Mustafa diye bir müdür yardımcısı vardı o zamanlarda babam içeri girdi bana dışarda bekle dediler anladım o zaman bir bınlık döneceğini bende o arada okulu inceliyordum.

    Aklıma tahmin ettiğiniz soru geldi tabi ulan bu okulda nie hiç kız yok dedim kendi kendime yalan konuşmayım bir kaç tane gördüm ama onların da bıyıkları vardı etrafta ki tiplerden nasıl bir moktan bir yere düştüğümü jeton o zaman fark etmedi tabi aradan 10 dakika fln geçti geçmedi babam müdür yardımcısının odasına çağırdı kimliğimi verdik fotokopi fln çektiler hayırlı olsun diyordu mustafa bını gülerek okula bir şekilde aldırmıştım kendimi neyse bir sevinçle okuldan çıktık babama sordum nasıl oldu aldı diye karıştırma sen oraları diyerek beni okul elbisesinin satıldığı dükkana zütürdü işleri fln halletik o gün tabi yıllar sonra babam 500 lira rüşvet verdiğini söyleyince içime evlat acısı gibi oturdu.

    Tabi bu arada servise de yazılmıştım hayatımda ilk defa servisle okula gidip gelme olayını o zamanlar yaşadım önceden hep heves ederdim ama panpalarım inanın bir mok olduğu yok o servisle gidip gelmekte heves etmeyin. Bizim binlerden şükrü ile aynı sınıfa düştük orhan bizden ayrıydı zaten bir sene sonra aynı bölümü seçer aynı sınıfta oluruz dedik tenefüste görüşmekte yetiyordu hem onun başka sınıfta olması bizim için iyiydi daha çok çevre yapma imkanı iç sesimden şimdi çevresini dıktığımın okulu diyorum merak etmeyin.
    unutmadan ben ek tercihler için başka liseleri de yazmıştım kadıköy ticaret lisesini kazanmışım yedeklerden bunu öğrendiğimde o zamanlar üzülmedim ama sonra çok pişman oldum çünkü karı kızın en bol olduğu liselerden birisi biz ise malafatı olmayan geri kalanı erkek olan harun ablalar ile birlikte okuyorduk şans işte.
    ···
    1. 1.
      +2 -11
      Baban sana rüşvet verdim demiş ama ne yazıkki babanın parsı yoktu evlat. Bizde rüşvet olarak mustafayla birlikte 10 dk babanın o kaymak gibi zütüne kaydık. Sevgiler müdürün...
      ···
    2. 2.
      -2
      Helal et buraya park ediyorum çizeni giberim
      ···
   tümünü göster