/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +22 -1
    Evet panpalarım Endüstri meslek lisesi pişmanlık diyerek yazıma devam ediyorum toplumsal mesajda vermek lazım biz yandık gençler yanmasın.
    Bizim servis şoförünün ismi aliydi biz tabi servisin önüne oturan ve servisciyi kafalayan tiplerden cıplerdik yoksa servis ile eve gidene kadar zaman geçmiyordu servise binenler ne demek istediğimi anladınız siz neyse servisi şimdilik zıktır edelim.

    Okul başladı 1.hafta vs oldu artık yavaş yavaş hocaları birbirlerimizi tanıyorduk sınıfta hobbiten bozma oranın çingenesi salih diye bir hobbit vardı abilerim buraların kralı ayağına dolaşır dururdu 1.50 boyu ile genelde o çevrenin çocuklarıydı tabi Allah'tan bizim gibi mallar da vardı da en azından oradan kendimizi avutuyorduk. zaten bize genelde zengin züppesi şeklinde bakıyorlardı kadıköy'de yaşayan adamın kenar mahalle endüstri meslek lisesinde ne işi vardı şimdi düşününce bende adamlara hak verdim zaten o okul yüzünden hepimizin hayatı moku yedi yaprağa yan bastık her mok başımıza geldi anlayacağınız. yavaş yavaş anlatcam panpalarım size.
    ···
    1. 1.
      +1
      Şu anasını gibtiğim gibik hikayende ya küfür etme ya da kendi küfürlerini kendin sansürleme. ifrit ettin beni amk.
      ···
    2. 2.
      0
      panpa çok küfür etmemeye çalışıyorum birazda böyle espri katmak için o tarz yazıyorum yoksa her hikayede amk bin vs dersem olmaz görüşüne saygım var.
      ···
   tümünü göster