/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -2
    Evet beyler rezler ne kadar az olsa da bir umut yazıyoruz sonuçta endüstri meslek lisesi görmüş adamız.
    Okula yavaştan alışıyorduk benim bin arkadaş şükrü zaten o bukalemun gibi her ortama ayak uyduran bir tipti emre ve taha diye bir kaç samimi arkadaşlarımız olmaya başlamıştı tabi salih ve yancıları caferi fln unutmamak lazım. Okulun etrafı bildiğiniz askeri teller ile çevriliydi okulun kaşarlarının taktığı isimle f tipi ceza evinde okuyorduk.

    Okulda ki kız açlığının ne kadar yüksek olduğunu tahmin edersiniz bizim sınıfta 2 kız vardı rabia ve yasemin diye o zamanlar onlar bile yoklukta güzel görünüyorlardı kafalarına poşet taktığımın kızları. Bayan öğretmenler de zamanla okulda erkek öğrencilerden ve tacizlerinden erkek gibi davranıyorlardı zaten orada ki hiç bir öğretmen normal değildi. Hayatımda ilk defa öğrenciyi tekme tokat döven öğretmeni orada gördüm arka bahçede sigara içerken nöbetçi öğretmenin öğrencilerden otlandığını da orada gördüm. Okulun kanunu gibi olan sigaraya başlama olayına ben ve bizim bin arkadaşlarda dahil olmuştuk 1 paket alıp onu 3.kişi içerdik okulda anlayacağınız her türlü pislik vardı çıkışlarında her gün kavga olurdu.

    Günler böyle geçerken bizim sınıfın sessiz sakın çocuklarından umut ve özcan diye bir çocukta bizim ekibe takılmıştı yavaştan okuldan kaçmalara okulun 50 mt ilerisinde ki internet cafede cs 1,6 atmaya gidiyorduk anlattığım tarihlerde akıllı telefonlar daha piyasa da yoktu twitter ingilizce vs zaten okul dağın başındaydı yanı çok fazla şansımız yoktu her liseli gibi 1.liraya tavuk+ayran gidiyorduk sadece 1 lirayı yesek daha sağlıklı ama imkanlarımız kısıtlıydı.
    ···
   tümünü göster