/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +18 -2
    Endüstri meslek lisesi pişmanlık arada sırada böyle yazarak gençlere kamu spotu yapacağım kaldığımız yerden devam.
    Okuldan kaçma, sigara vs olayları ile okuldan iyice kopmuştuk kımın zıkındeydı okul aslında rüşvetle sınıf geçme olayını duymuştuk biraz da totomuzun rahatlığı ondan aman gibi panpalarım siz siz olun her duyduğunuza inanmayın zaten anlattıkça anlayacaksınız neden bunu dediğimi.

    Okulda kaçmak artık bizim için bir huy haline gelmişti zaten kışın hiç gidilecek bir yer değildi dağın başında Kuş uçmaz kevran geçmez bir yer gerçekten de öyleydi karşısında boş arazı arkası zaten orman bizi kesseler kimsenin ruhu duymaz neyse panpalarım ilk sınav dönemi geldi. Ben ve şükrü bini uçlu kalem numarasında notları alıyorduk 0,5 0,7 diye puan mı olur demeyin oluyor sonradan öğrendik ki oda adımızı yazdığımız için aldığımız puanlar. Orhan bizden gizli gizli ders çalışıyordu zaar çünkü onun notları bizimkine göre iyiydi.

    Biz gerçi halen klagib öğrenci kafası ikinci sınavlarda ikinci dönemlerde düzeltiriz sülalemiz rahat havasındayız totomuza girecek şemsiyeden habersiz.
    ···
    1. 1.
      +8
      Meslek lisesi bir liman bizde bir gemi birdaha gidersek gibsinler bizi panpa sivastan as bu arada
      ···
      1. 1.
        0
        amk öyle diyonda biz fakirdik biraz panpa meslek lisesi fakirlerin mekanı arada tek tük zengin çıksada fakirin düz lisede işi yok mal gibi gidip mal gibi dönersin düz lisede okuyup fakirsen
        ···
    2. 2.
      0
      helal kardeşim *
      ···
   tümünü göster