/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +49 -7
    Olan biten neyse izlememi istiyorlardı ve bunu yaparken bütün yüzümü göreceklerdi. Korkumu kabullendim ve bir kenara bırakıp bütün bunların bir an önce bitmesi için benden istenileni yapmaya başladım. Canlı yayın kaldığı yerden devam ediyordu. Beyaz maskeli adam en büyük kıza hareketlendi. Ona, şu hastanelerdeki iğnelerden birini batırdı ve içindekini kızın damarlarına verir vermez aniden uyandı. Çığlıkları korkunçtu, beni inanılmaz etkilemişti ve ben de dehşet içinde kafamda bluetooth kulaklık, olan biteni izliyordum. Adam kıza işkence etmeye başladı. Dudaklarını, göğüslerini ve genital bölgesini gerçekten ısırıyor, dişliyor, çiğniyordu. Beni daha da şoke eden başkalarının da orada olmasıydı. En az 3 kişi daha vardı. Çekimi yapan kişi, damar yollarını ve kan torbalarını kullanan, kızı uyanık tutan doktor tarzındaki adam ve tam olarak görünmeyen, arka planla olan biteni izleyip gülen bir adam daha vardı.
    ···
    1. 1.
      +25
      Kardeş at yalanı gibeyim inananı.
      Sana başka da bişey demiyorum.
      ···
    2. 2.
      +17
      kamerayı parmağınla kapayamadınmı
      ···
    3. 3.
      +1
      O anki heyecanla Bataryayı çıkarmak aklına gelmemiş herhalde.
      ···
    4. 4.
      0
      ya senin kafanı gibeyim o.ç yok tofelda şu kadar çektim yok itüde okuyom yok 50 kredi aldım ders falan yok şu programmları gördüm diyorsun da ebeni gibtiğimimn hur evladı siz okulda gösterdikleri iki sayının toplamı züt herif kaç kere trojan yapıp piyasaya saldın kaç kere solucan yaptın amk. kafanı gibtiğimni malı
      ···
    5. 5.
      0
      Telefonu cebe atsaydin, bataryayi cikarsaydin -ki batarya gomulu, bunu diyen arkadasin telefonunu merak ettim- diyen arkadaslar... Gozunuzu seveyim gotunuzle okumayin. Olay cok acik. Izlememi soyluyorlar, tehtid ediyorlar. Mecbur izliyorum, keyfimden degil. Nasil boyle dusunebilirsiniz anlamiyorum. Ben canimi ortaya koydum, hayatimi ve muthis bir akademik birikimi, standartlarin 4-5 kati uzerinde bir gelecegi teptim; mahvettim ve sizin bu yazdiklariniz beyinle yazilmis seyler degil.
      ···
    6. 6.
      0
      Su kac trojan saldin diyen arkadasa ayrica guluyorum. Karsidakinin butun geri yukleme noktalarini silerek sistemdeki butun pdf, jpg, avi, wma, png, doc, vb. butun dokumanlarini hosta ozel kriptolayan ve geri muhendisligi asirlar alacak bir virusle ne paralar kazandim ben amk.
      ···
    7. 7.
      -1
      Ek olarak okulda ogrendiklerimi sen boyle kucumseyemessin. En basit fluid mechanics sorusunu defteri kitabi ac yine yapamassin pic. Benim 5 ay stajim var hepsini yurtdisinda yaptim. 7 ay daha yapmam gerekiyor. Pic.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster