/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +14 -3
    Tam da o akşam Laura'dan email aldım. ik gündür işe gelmeyişime bir anlam veremediklerini, bunun endişe verici olduğunu, yarın öğleden sonra beni görmek istediğini belirtiyordu. Ben de bozuntuya vermedim ve "Çalışma saatlerimi sabaha alır mısınız?" temalı bir email attım. Kabul edilmişti. Bir taşta iki kuş vurmuştum; sabahları garson olacaktım; akşam ise Mekgibalılarla bulaşık yıkayacaktım. Kendimi şanslı addediyordum. Ama büyük bir hataydı.
    ···
    1. 1.
      +1
      Şimdi şoyle birsey var bu hikaye seninmi bilmiyorum moruk ama zaten bu mudur yardimcisi olan laura denen kaşar işten ayrilmani solememişmiydi? Tarihlerde karışık? Acaba not defterine yazdin ordan buraya kopyalayip yapiştirirkenmi karıştirdin?

      Not: yazmayiyim diyorum ama tarih karışıkliği beynimi yedi lutfen kendinize çeki düzen verin kendinizi biliniz beyefendi
      ···
    2. 2.
      +1
      Ayrılmamı söylemedi. O ilk sayfalardaki flashforward yazısını diyorsun. O bulaşıkçı olarak çalışmaya başladığım ikinci restorandaki müdür yardımcısıydı. Garsonluk işinde ben atarlanıp kapıdan çıkmıştım. Dikkatli okumanı ve kurguya dikkat etmeni öneriyorum. Hikayemde 2 adet flashforward kullandım, arka arkaya.
      ···
    3. 3.
      0
      ya amk herkes hikayedeki yalanı çözmeye çalışıyo gibtir edin artık zaten hepimiz biliyoz yalan olduğunu
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster