/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +327 -34
    Beyler fazla ayar konularına giren biri değilimdir. Özellikle son zamanlarda sözlükte bi ayar furyası aldı başını gidiyor ve toplasan yüzde 1ine ayar gibi ayar diyebiliriz. Neyse anlatıyorum.

    Üniversitede aynı sınıfta tikkycanlarla berkecanlara gezen ve veren, mercedesten aşağı arabaya binmeyen, kaşarın önde gideni bi kız bi de onun kankaları var. Bi gün teneffüste bahçede kahve içiyoruz. Bu kaşar yanındaki huur kankalarıyla bana bakıp bakıp gülüyor.

    Ben: Ne bakıp bakıp gülüyon?
    Kaşar: Fermuarın açık kalmış ona gülüyoruz hehe...

    Neyse bu huur bu lafı dedikten sonra bütün bahçeyi hafiften bi gülme aldı. Tabi ben de 1 sn sonra vereceğim ibretüllahu über-i king of the ayar gibi ayar için omuzlarımı dikleştirdim ve yapıştırdım:

    -Sizin de gözünüz başka bi şey görmüyor, dedim.

    Bu lafın üzerine bütün üni derslerinden çıkarak beni omuzlayıp allahuekber nidalari eşliğinde rektörlüğe zütürüp hemen mezuniyet belgemi verdiler. Yetmedi rektörlükten elime mikrofonu alıp 2. bi ayarı tüm kampüsün de duyacağı şekilde verip nirvanaya ulaşıyordum:

    -Hayır açık olması size ümit veriyorsa bi beklenti içine giriyorsanız bilelim eyyyy kaşarrrrlar(burayı dexer gibi vurguladım) dedim.

    Ardarda gelen 2. über ayardan sonra rektör ve tüm akademisyenler toplanıp önümde 'yaşa quis' diyerek, ateistler imana gelip önümde secde ederek, ülkücüler komunist olup tüm ülkeyi üstüme yapıp, komünistler kapitalist olup tüm ihaleleri bana verip kutladılar.
    Yök de bana prof. dr ünvanı verdi şu an oxford üniversitesinden yazıyorum bu da böyle bi anımdır.

    Edit: Trende girmişiz. şukulayan elleriniz nasır görmesin (aldınız mesajı) çugulayanlar da berkecanların parayla tuttuğu sözlük yazarıdır.

    Edit2: Bir daha ki sefere Camide imam Efendiye verdiğim muazzamullah-u ayar ve Cemaatten yediğim feci-ül dayaktan bahsedeceğim.
    ···
   tümünü göster