/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -4
    kurtuluş savaşının bütün şehit sayısı 17bin civarındadır kardeşim -allah hepsine rahmet eylesin-
    dolayısıyla kurtuluş savaşı çanakkele cephesinin sıradan bir muharebesi bile olamaz. ki çanakkale bir savaş değil sadece büyük savaşın bir cephesidir.
    sözün özü sen bu cehaletle mühendis filan olamazsın.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan sen ne tur bir anasi gibismisin evladi cahil kopeksin.

      Kurtulus Savasinda 100000 civari sehit verilmisti. Canakkale savasi Kurtulus savasindan once yapildi. Bu ne demek oluyor yani dusman birkac yil sonra hicbir sey kazanmamisiz gibi ic Anadolu ve Karadeniz haric tum topraklari isgal etti. Canakkale Savasi dusmana darbe indirdi ama dusmani ulkeden atan Kurtulus Savasidir. Anla bunu huur cocugu cahil it. Burda savas karsilastirmiyorum hangisinin daha onemli rol aldigini anlatmaya calisiyorum ama senin gibi kopekler gelip laf atiyor evveliyatini gibtigimin issiz pekekenti.
      ···
    2. 2.
      0
      'bu ne demek oluyor yani düşman birkaç yıl sonra hiçbir şey kazanmamışız gibi iç anadolu ve karadeniz haric tüm toprakları işgal etti'
      e kazanmamışız tabi kazanmışmıyız ?
      almanlar yenildiği için yenik sayıldık sahi dimi. sana okulda öyle öğrettiler. enayi seni.
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan bıkmadınız Atatürkle, Tc ile ilgili şeyleri Osmanlıyla ilgili olanlarla kıyaslamaktan.

      Kurtuluş Savaşını aşağılayan arkadaş, ölenlerin sayısıyla savaş büyütüp küçültülmez. Çanakkalede Alman komutanların hevesi yüzünden fazladan kayıp verilmiştir. Kurtuluş Savaşı ise ustaca yönetilmiştir. Sarıkamışta mesela birçok asker savaşamadan ölmüştür. Biri diğerinden büyüktür demiyorum yanlış anlama. Yaptığın hataya değiniyorum.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster