/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    ben kendi azgınlığımı hesaplamıştım tamam ama kızınkini hiç hesaplamamıştım. sonradan olayları başka boyuta taşıyan da bu oldu zaten. kucağımdan inip battaniyedeki kabarıklığı görünce "uu bu neymiş bakalım, kalkmış mı yine ufaklık eheh" deyip bana binlik yapmaya başladı. "yok bu inik hali ama bir yoklayabilirsin" dedim. battaniyeden dolayı normalde olduğundan büyük görünüyordu zaten. elini kabarıklığın üstüne koyup ölçmeye çalıştı. eli de ufak olduğu için bir karışına denk geliyordu.

    "oha cidden inik hali mi" diye tepki verdi "evet istersen bu halini de ölçebiliriz" dedim. içimden de zaten sevişme ihtimalimiz yok artık vakit kalmadı diye düşünüyorum. o yüzden rahatım. neyse kalkıp dolaptan cetvel çıkarttım. bu arada bu kısımlar sallama gibi gelebilir ama cidden kafa sevgilisi olanlar bilir. beraber ferre izleyebilecek kadar rahat çiftlerde bu konular hiç utanmadan konuşulur. biz de onlardanız işte.

    neyse elimi battaniyenin altına sokup cetvelle ölçtüm 12 cm civarı çıktı. daha önce inik halini hiç ölçmemiştik. "oha lan kalkık hali bundan küçük olanlar var." dedi. olabilir yavrum bir de kalkmış halini ölçelim istersen dedim. kız takserin üstünden eliyle biraz uğraştı bu sefer ufaklığın binliği tuttu. sanki duygusala bağlamış kalkmıyor amk.

    "ben yöntemi biliyorum, eğilip arkanı dön bakalım" dedim. eğildi, belini tek elimle aşağı ittirince kalçası iyice yukarı doğru kavislendi. kilodunu çatala kadar indirip taytına sürtünmeye başladım. o sıra bu yaptıklarımız çok saçma geliyor ama artık akışına bırakmıştım. en fazla bunu yapabiliriz zaten deyip rahatlıyordum. gerçekten zevk almaya başladıktan sonra "bu kalktı sanırım" dedim. yanıma gelip tekrar ufaklıkla konuşur gibi yaptı ama o sıra çok yaklaşmıştı. bir an canım oral çekti. benimki bu sefer takseri delmeye çalışıyor.
    "dikkatli ol fazla yaklaşma, umutlanır ha" dedim. saate o baktı bu sefer 04:00. sence vakit yeter mi dedi. ne olduğunu şaşırdım bir an. "e e evet" dedim. normalde 15 dakikadan kısa sürmezdi. eliyle penisimi çıkarttı. tükürüp hemen yalamaya başladı. bir yandan da beni azdırıp çabuk boşaltmak için ferrelardaki gibi yalarken gözlerime bakıyor. ilk defa 5 dakikada boşalmayı başardım. hepsini yuttu peçete filan kullanmadı. ama aç karna yapmıştık midesi bulanmayı başladı. "ben bir banyoya gidip temizleneyim" dedi. ama aç olmasına gönlüm elvermedi. hemen mutfağa koştum menemen yapacaktım. biberleri kızartırken domatesleri doğradım. tam o sıra mutfağa geldi. menemen yaptığımı görünce çok sevinmişti. "herşey karşılıklı" dedim gülüştük.

    saat 04:15 e geliyordu. tüpü sonuna kadar açınca menemen bile yetişmişti. hemen ekmek arası yapıp evden çıktık. bir yandan valiz çekip bir yandan ekmek kemiriyorduk. "yıldızlara da bak la bu geceyi hiç unutmayacağız" dedi. "evet yine herşeyi son ana bıraktık. yarım saatte sevişip yemek yeyip otobüse yetişeceğiz" dedim.

    gittikten iki dakika sonra otobüs kalktı zaten. arkasından bakarken ne hissedeceğimi şaşırdım. boşalma sonrası rahatlığı ve üzüntüyü bir arada yaşıyordum. eve giderken bir sigara yaktım. yatağa girdiğimde ve bunu inciye nasıl yazarım diye düşünürken uyuya kalmıştım zaten.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster