/i/Acil

  1. 1.
    +5 -13
    bak kardeşim sağduyulu çağrı yaparken bile hakaret ediyorsun. ülkenin tamamı ölse yine de tayyibe oy vereceğim amk inat yaptım ulan yemin ediyorum insanın artık canından bezdiriyosnuz kendinizi bir tak sanıyosunuz cidden yeter. artık şu ülke insanını küçük görüp hakaret etmeyin. ben şahsen inat edip yemin ettim ne tak olursa olsun ölene kadar tayyibe oy vereceğim itirazı olan da gibtirolup gidebilir. hakaret edeceğinize azcık bu kişilere oy verenleri anlamaya çalışsaydınız belki şuan sizin zihniyetiniz iktidardaydı. güle güle
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Doğrudur hakaret ediyorum, küçük görmede değil direk olarak tiksiniyorum. Kendi insanını göz göre göre öldüren ve bunu hiçbirşekilde görmek istemeyen her türlü kişiden tiksiniyorum. Başka söyleyecek sözüm yok.
      ···
      1. 1.
        0
        göz göre göre insanları öldürenler, göz göre göre teröristlere destek veren partiye oy veren insanlardır. ki bu insanlar da sırf atatürk kurdu diye bu vasıfsız partiye oy vermektedir. ama bunlara göre yobaz ve bağnaz olan diğer seçmenlerdir
        ···
      2. 2.
        0
        Ben chp ye oy verdiğimi söylemedim, yazdıklarımı okuduysan teröristte teröriste destek verende benim için vatan hainidir dedim. Ama sen direk beni chpli olarak damgalarken at gözlüklerini takıp ülkede olan hiçbirşeyi görmek istemiyorsun. Bu patlamanın olacağını günler öncesinden biz sivil olarak biliyorduk emniyete zütürülen dosyalardan. Terör örgütleriyle ilişkilerini ise bütün dünya biliyor, güneydoğunun nasıl savaş haline gelmesinin temelinin atıldığınıda aklı olan insanlar biliyor. Bir yerden saldırmadan önce o sana verilen beynini çalıştır.
        ···
      3. 3.
        0
        Ben de sana chplisin demedim. at gözlüğü meselesi burada da geçerli. amk gerizekalısı
        ···
      4. 4.
        0
        açık açık demedin belkide ama ben atatürkün kurduğu parti olarak chp yi biliyorum, sizin zihniyetiniz deyipte mhp yimi kastediyordun dıbına kodumun bebesi.
        ···
      5. 5.
        0
        chpyi kastettiğimi 4 yaşındaki çocuk bile anlayabilir bravo ! ama ben sana o partiyi destekliyorsun demedim. hangi partiye oy verdiğine dair bir tahminde de bulunmadım. ama yarası olan gocunur tabi
        ···
      6. 6.
        -1
        Kıvırma lan karı gibi, yok onu demedim yok böyle dedim, sözünün arkasında ol dıbına kodumun şerefsizi. Lafı dolandırıp başka noktalara çekin, benim söylediğim şey bir partiye kazanç sağlamak amacıyla değil, bu olaylara sebebiyet veren hertürlü iç ve dış oluşuma karşı sonuna kadar mücadele etmekten ibaret. Bu vebayı başımıza siz saldınız, şimdi ya hatanızı anlayacaksınız beraber temizleyeceğiz, yada biz temizleyeceğiz sizde sadece onursuzca izleyeceksiniz.
        ···
      7. 7.
        0
        ya amk siz insanı akıl hastası edersiniz :D "bu olaylara sebebiyet veren hertürlü iç ve dış oluşuma karşı sonuna kadar mücadele etmekten ibaret. Bu vebayı başımıza siz saldınız, şimdi ya hatanızı anlayacaksınız beraber temizleyeceğiz, yada biz temizleyeceğiz sizde sadece onursuzca izleyeceksiniz." kısmına üzülerek kahkaha attım :D kardes o olayı zaten biz yapıyoruz, sen izleyen mi yoksa destekleyen taraf mısın bilmem ama entrylerin izlediğini gösteriyor. bu patlamalar doğuda iflahı gibilen terör örgütünün son çırpınışları. ben buna bu gözle bakarım sen at gözlüklerinle başka şekilde bakarsın. ama doğuda tek tek teröristler gibilirken kurucu lider Atatürkün kurduğu parti katliam yapıldığını savunurken, hala benim oy verdiğim hükümete terör destekçisi gözüyle bakılıyor. öyle bir devir ki ne Atatürkçüsü Atatürk yolunda ilerliyor ne Dincisi din yolunda ilerliyor. ama bu 2 ana kriterde bile orta yolun AKP olması kaçınılmaz. benim oyumla iktidara gelen hükümetimin her türlü faaliyetinin arkasındayım. hiç değilse neye hizmet ettiğimden vicdanım rahat. Atatürkçüyüm diyip sol örgüt propagandası yapmıyorum. Atatürke seviyorum ve sonsuza kadar sayhı duyuyorum ama at gözlükleriniz yine bana şeriatçi yobaz gerici gözle bakacak. ama bu kafayla zihniyetle nefret ettiğiniz halktan ve hükümetten kurtulamayacaksınız.
        ···
      8. 8.
        0
        Sizin yaptığınız sadece prim çıkarmak, sen sadece bugün ne olduğunu düşünüyorsun, az biraz geriye git çokta değil, doğudaki durdurulan operasyonları askerin nasıl pasifleştirildiğini hatırla, cumhuriyetin hiçbir döneminde terör örgütü bu kadar büyüyemedi, bir şehri kendisine üs edinemedi. Bu yaptıklarınıda "kandırıldık" ifadeleriyle geçiştirdiler. Sen bunları inkar ediyorsan tek bir kelime dahi yazmam daha sana. Ayrıca CHP meselesine gelince 1 asır geçti, insanlar değişti. Düşünceler benzerlik göstersede hiçbiri Atatürk ün zamanıyla aynı değil lakin CHP nin katliam demesinin sebebini az önce açıkladım, ikinci bir sebebi ise masum insanlarında zarar görmesi, bu yüzden katliamdır. Ayrıca şahsi olarak bana chp üzerinden saldırmayı kes, chp yi desteklemiyorum, içinde bağımsızlarda olan bir koalisyondan yanayım. Eğerki doğuda kendiliğinden oluşan bir şehir örgütlenmesi olsaydı insanların görüşleri farklı olurdu bu sefer önemli olan tek şey masumların can güvenliğinin ön planda olması olacaktı. Şimdi eğer söylediklerim içinde yalan olduğunu düşünüyorsan biraz araştırma yapıp düşünebilirsin neler yaşadığımızı hatırlamazsan.
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      0
      Müslüman ayağına geçiniyorsunuz ya Müslümanlık akıl dinidir, o yüzden tam olamıyosunuz devam et aferin, yarın öldüğünde hesap verirken de öyle dersin, acıyorum size değil sizin yüzünüzden bunları yaşayan insanlara.
      ···
    3. 3.
      0
      Aynen panpa sonuna kadar
      ···
    4. 4.
      0
      Aynen panpa sonuna kadar
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster