/i/Devlet

  1. 26.
    +12 -6
    şerefsiz ne yapacan cesetleri mi çekecen he? canlı yayın mı yapcaksın ne yapacaksın lan ? yayın yapıpta ne yapacan yanan arabaları mı çekeceksin ? adi şerefsiz bide gidip genelden reklam yapıyor sizin Allah belanızı versin sizin gibilere destek verenlerin Allah belasını versin sizin derdiniz böyle olaylardan ideolojik rant sağlamaktan başka bir şey değildir yayın yasağı felan diyen şerefsizler hdp sempazitanıdır yada chplidir
    ···
    1. 1.
      +17 -3
      ulan sıgır. normal bi zamanda televizyonlarda ceset oluyor mu? aha bakın ceset diye haber mi var? rtük diye bi kurum yok mu? yasak degil mi zaten böyle görüntüleri sansürsüz yayınlamak?

      yanan arabaları mı çekecekler diyon da niye arabalar yanıyor diyemiyon? yanıyor lan araba işte, kafanı kuma gömsen de haberin yokmuş gibi davransan da yanıyor orası.

      sizin olmayan beyninize sokayım.

      edit: yine sinirlendim geldim amk. yahu haber nedir? ne için vardır? olan biten hakkında bilgilenelim diye değil mi? ne amaçla haber yapmaya yasak konur?

      bir a ülkesi düşün. ülkede bomba patlamış, hükümet sıçtığını biliyor. ne yapsak ne yapsak diye kara kara düşünüyor. ne yapsak da yırtsak biraz diye, sorumluluğu üzerimizden atsak diye. şimdi soruyorum, hükümet şu anki durumdan ne kadar farklı davranabilirdi?
      ···
    2. 2.
      0
      Yayin yasagini savunman icin kat tl verdiler kumki

      Edit: duyarsiz kalalim ki bi daha patlasin bi daha gotumuzde patlasin
      ···
   tümünü göster