/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +2 -1
    Kardeşim, eksileyeceksiniz ama önce biraz düşünüp öyle eksileyin.

    Diyelim ki bir uzaylı, uçan dairesinden Dünya'yı seyrediyor. Bakıyor IŞiD diye bir örgüt kafa kesiyor, bunu internetten yayınlıyor ve ciks kölesi ticareti yapıyor. Ve bütün bunları Allah adına yapıyor.

    Sonra ABD'ye bakıyor uzaylı. Görüyor ki onlar da ülkeleri bombalayıp bunu televizyondan yayınlıyorlar. Tayland, Kamboçya gibi (Vietnam savaşı sırasında fiilen işgal ettikleri) ülkelere, ciks kölesi gibmeye tatile gidiyorlar. Ve kendilerini çok dindar bir millet olarak görüyorlar.

    Uzaylı herhalde şu raporu yazar: "Tüm dünyalılar kainatın yaratıcısı için erkekleri kurban eder ve kadınlara tecavüz ederler. Tecavüz etmek için onlara egzotik gelen ırkları seçerler. (Amerikalılar asyalıları, Araplar sarışın Yezidileri) Yalnız insan kurban etme ayinlerini yayınladıkları kanal farklıdır.

    Çok uzaktan bakınca savaşan taraflar birbirine benzer. Yüz Fransızdan veya Amerikalıdan doksan beşi haritada Türkiyeyi bulamaz. Onların gözünde Türkler ve Kürtler birbirini bombalayan iki esmer insan topluluğu. Ankara ve Cizre de dünya haritasında birbirine yakın iki nokta. "Bomba ha Ankara'da patlamış ha Cizre'de... " diyorlardır kendi kendilerine.
    ···
   tümünü göster