/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +73 -9
    Ben bunu anlamıyorum arkadaş. 4-5 ayda 3 kez aynı yerde, ülkenin başkentinde, en korunaklı, en güvenilir olması beklenen şehirde bomba patlatılıyor yüzlerce vatandaş ölüyor, yaralanıyor hala birileri çıkmış hemende başkanna hükümete laf atıyorsunuz diyor. Ulan kimi eleştirelim içişleri bakanlığı, savunma bakanlığı, milli istihbarat teşkilatını kim yönetiyor babam mı ? Ülkede vatandaşın can ve mal güvenliğinden mükellef kimse onu eleştireceğiz tabi ki.

    Bir de çıkıp demezler mi sen terörden yanasın patlamayı kullanıyosun terörü lanetlemek yerine hükümete laf ediyosun diye. Hepimiz susalım o zaman ağlayalım sadece yas tutalım böyle yapalım ki bi daha patlasın bombalar, daha çok boş otursun güvenlik ve istihbaratla mükellef kişiler, daha rahat eylem yapabilsin bu şerefsiz terör örgütleri. Hepimiz susalım yarın birgün suriye gibi olalım evlerimiz bombalansın çocuklarımız ölsün.

    Bir kez de at gözlüğünüzü çıkarın da bu işten kim sorumluysa cezasını çeksin deyin ya bir kez olsun hükümetin medyanın her dediğine inanmayın. Önce ki patlamadan sonra da çıkıp güvenlik zaafiyeti yok denmişti bunda da denecek. Madem yok zaafiyet nasıl bu kadar rahat şehrin göbeğinde patlatılıyor bu bombalar bir düşünün Allah için. Orda ölen çocukların annesi babası yerine koyun kendinizi, orda ölen annelerin babaların evlatları yerine koyun kendinizi empati yapın biraz. Ölümü düşünün hem de böyle haince ve zalimce gelen bir ölüm düşünün. Terörü lanetlemek için veya bu terörün gerçekleşmesini engelleyemeyenleri eleştirmek için illa ölümün burnunuzun dibinde olması gerekmiyor sadece orda ölenlerin yakınlarıyla empati kurun. Kurun ki gerçekleri daha ayrıntılı görün. Eleştiriyi hakeden kim varsa çekinmeyin eleştirin. Körü körüne partizan olmayın.

    Ben bunları anlattım şimdi gelecek bir sürü partizan yine partizanlık yapacak bu başlık altında daha da diyecek sözüm yok onlara. Pis düşünceleriyle kirletmesinler başlığımı çüküye basıp gitsinler.
    ···
   tümünü göster