/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -4
    Bak geldim evet, Ben ankarada yaşayan biriyim, o saldırıdan önce yaklaşık 1 saat kadar, o bölgeden geçtim. Şuan çalışma arkadaşlarımdan birinin akrabası adli tıpta otopside.

    Hakaret etmeden anlatacam ki iyice anla. Bir bu araç içine koyulan bomba ve bu araç yolda haraket halinde iken patlatılıyo. Burasını anladın mı. Ankarada toplam nüfüs 7 milyon civarı ki ankaranın en haraketli semti kızılaydır. Kızılayında en işlek caddesi. Oraya araç başı bir polis koysan imkanın el vermez.

    Hadi bunu geçtik. Lan bu ülkede her takta birini suçlayacaksan önce hükümeti seçimde bile deviremeyen senin gibileri suçla. Koyun dediklerinizi bile gütmekten acizsiniz.
    Yok yöneticiler suçluymuş. he aq. zaten sen ve senin gibiler olduğu sürece pkk hiç suçlu olmaz. hatta akp yok olsada değişen olmaz.

    MHP FAŞiST, AKP HIRSIZ siz ve sizin gibiler hep ama hep haklı aq.
    ···
    1. 1.
      +2
      Hakaret etmeden düşünceni dile getirdiğin için teşekkürler öncelikle. Bende hakaret etmeden cevap vereyim sana. istihbarat nedir ? istihbarat, siyasi makamlara sunulmak üzere toplanmış ve çözümlenmiş izlemsel veya taktik içerikli işlenmiş bilgilere denir. Tanımı direk viki den aldım tam doğru değilse bile buna yakındır tanımı zaten. 75 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti ülkesinin istihbarat teşkilatı ne yapıyor ? Hadi ilk kez patlamış olsa neyse, 2. ciye de eyvallah ama üçüncü patlama bu üçüncü ! 7 milyon insan varsa, o kadar bakanlık binası, meclis binası varsa, devlet erkanlarının yaşadığı bi şehirse bahsettiğimiz yer orda böyle bir olayın 3. kez yaşanması ne kadar doğal ? hadi diğer illeri şehirleri geçtim başkentten bahsediyoruz ya. bu kadar ucuz mu insan hayatı ? Bu kadar vasıfsız mı Türkiye Cumhuriyeti devletinin istihbarat teşkilatı da burdan 10 bin km uzakta ki amerikanın bile önceden öngördüğü olayı öngörüp önlem alamıyor ?Partiler hakkında ki sözlerin ekgib olmuş tamamlayayım. MHP FAŞiST, AKP HIRSIZ, CHP VASIFSIZ, HDP TERÖRiST. Ben hiçbir parti destekçisi değilim. Önceden chp den yanaydım ta ki önce ki seçimde ki hareketlerini, Atatürk'ün değerlerinden ve ilkelerinden ne kadar uzaklaştıklarını görene kadar. Ayrıca neden akp yi eleştirince illa chp li olmam gerekiyor onu da anlamıyorum ya neyse. gerçi cb sağolsun kendisine her laf edene bir isim yapıştırdığı için onun yolunda gidenlerde aynı şekilde devam ediyor. imam-cemaat muhabbetinde ki gibi.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ayrıca ben pkk suçsuz demiyorum pkk nında onu destekleyeninde allah binbir belasını versin ama siz şunu göremiyorsunuz bunu yapan suçlu başta pkk ama ikinci olarak suçluda bunu engelleyemeyen orda ki vatandaşını koruyamayan vasıfsız kişilerdir. Hükümeti eleştirdik diye pkk suçsuz demedik. Bir kez olsun tarafsız bakın ya gözünüzü seveyim bir kez olsun partizan olmayın kişilerin peşinden gözü kapalı gitmeyin.
      ···
   tümünü göster