/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +16
    Dersin ortası , Elif'ten numarasını saçma bir yolla istediğimin farkına varıp üzgün üzgün batak atarken bir anda elif arkasını döndü , kartları düşürdüm heyecandan. Onu görünce yaşadığım heyecanı farketmiş olacak ki sıcak bir gülümsemeyle bir şey söyleyeceğim bakar mısın dedi. Ulan tatlılığının yanısıra bu kibarlığı da beni benden alıyordu amk. eğildim sağına doğru efendim dedim bu sende dursun dedi bir kağıt uzattı ama evde açarsın dedi tamam dedim tekrar oyunuma döndüm. Bakıcam bakamıyorum da üzücü bir şeyse okulda üzülmeyim diye eve gider gitmez kağıdı açtım baktım. Kağıtta yazan aynen şu.

    Biraz değişik bir telefon numara isteme biçimiydi ama olsun telefon numaranı ver demen yeterliydi. Bu benim numaram ne zaman istersen mesaj at deniz gözlü.

    Nutkum tutuldu bana deniz gözlü diyince tamam mavi gözlüyüm de ne bileyim amk hoşuma gitmişti iyice abayı yaktım ben buna. Liseliyiz fakiriz tabi sms falan yok annemden 10 lira aldım gittim 10bin sms yaptım buna mesaj attım konuşmaya başladık bütün bir gece konuştuk sohbet ilerledi eski okulunu bizim sınıf hakkındaki görüşlerini falan anlattı bayağı yakın olduk. Gece bitmesin istiyordum. Keşke hiç başlamasaymış amk.
    ···
   tümünü göster