/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    Bak bak bak güneydoğuyu yeniden yaratcakmış strateji oyunu ya bu abicim yeni mapi hemen kodlarlar sıkıntı yok
    ···
    1. 1.
      0
      Lan at kafası van depreminde her yer yerle bir oldu.ama ne oldu sonra 1 yıl gibi kısa bir sürede yeniden vanı van yaptılar. küçük düşünme. allah verdi sana o beyni kullan en azından vergisini ver düşünerek
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Abicim bak dinle öncelikle sana küfür etmiycem olayı güzelce anlatcam.

      1- Hani kafasına sıkalım demişsin ya hangi kürdün pkk sempatizanı hangisinin vatanını sevip saydığını bilemezsin. Orda askerle birlikte pkkya karşı savaşırken şehit düşmüş köy korucuları ve sivil halkın da olduğunu biliyosundur zaten.

      2. Hadi diyelim ki saçma mantığın dediki kurunun yanında yaş da yansın milletin selamati için. E sen sanıyo musun ki batıda yaşayan yedi göbekten Türk olmasına rağmen bu dıbına koduğumun pkksına destek veren kimse yok. Onları nasıl ayırt edeceksin.

      3- sen bi ülkenin doğusunu yakıp yıkınca bu batıdaki ekonomiyi devletin genel ekonomisini etkilemeyecek.

      4- hadi olmaz ya etkilenmedi diyelim tekrar bi güneydoğuyu doğuyu yaratmak ne paralara mal olur biliyo musun. Ha dersen ki o para vardır ülkede aç doların euronun son haline bi bak derim.
      ···
    3. 3.
      0
      Kardeşim anlamadığın nokta şu. herkesin ne tak olduğu biliniyor. emin ol.sıkıntı şu ki Polise taş atan belli ama yaptıkları bi tak yok. Ayrıca sen gelmiş bana paradan bahsediyorsun. ulan bir şehitten daha mı önemli bu para denen illet. gibeyim parasını ulan. hadi hepsini geçtim bu dediklerim yapılsın bu illetten kurtulalım inan bana iç karışıklık olmadığı için dolar da uçmaz euro da.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster