/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +185 -14
    bu fotoğrafı cumartesi günü beşiktaşta yolda çektim bu üç gençten ygs öncesinde nenelerine okuttukları full çekme garantili okunmuş pirinçleri sattıklarını söyleyerek,

    ben de eşşeği sağlam kazığa bağlayayım herhangi bir okuma hatası olduysa diye iki tane alıp ertesi günkü sınavı beklemeye başladıydım.

    ve güle eğlene vakit geçirip günü bitirdiğimde akşam duşumu abdestimi aldım, pirinçleri yatağımın kenarına koyup sabah giymek üzere hazırladığım rahat kıyafetlerimi gardıropta ayırıp uyumaya koyuldum.

    güzelcene uyuyup sabah erkenden uyandım, bir de iyice kahvaltı yapıp hemen sınava gireceğim okulun olduğu semte gittim. çok fena bir şekilde hazırlıklı beklerken bir anda aklıma pirinçlerim geldi ve çıkarttım, o kadar dini bütün bir insanım ki, evden okula kadar biri sağ cebimde diğeri sol cebimde geldim iki taraftaki meleklerin de ruhunu doyurayım diye.

    neyse sınava son yarım saat kala, başladım atıştırmaya okunmuş pirinçlerden, 10 dakika sonrasında bitti bir paket, diğerini açıp onu da 10 dakika da yedikten sonra sınav salonuma gitmek üzere yola koyuldum ve binaya doğru ilerlemeye başladım.

    oturduk teyit vs.den sonra sınav başladı 1 soru 2 soru 3 soru 5 soru derken türkçeyi o kadar hızlı geçtim ki 20. soruya geldim 10 dakika da. yarım saat içinde türkçeyi bitirdim, gözlerime inanamıyordum hayatımdaki en hızlı türkçe testi çözümümdü. sosyal bilgiler matematik derken fen'e geldik. çılgınlar gibi soruları yapıyordum ve cevaplara hiç zorlanmadan ulaşıyordum.

    son yarım saat kala midemde bir tuhaflık hissettim. lan yoksa?! diye bir iç geçirdikten sonra kendimi kasmaya vs. başladım. tam o sırada gelen çılgınca bir kusma ile masaya midemde ne varsa tabi pirinçleri ve yaptığım sabahki kahvaltıyı olduğu gibi optiğin üzerine boşalttım.

    geçirdiğim bir yıl, hiç çalışmadan yattığım yerden girdiğim deneme sınavları vs. acayip bir şeydi, nasıl bir işti bu? son dakikada satın aldığım pirinçler de bana ihanet etmişti.

    o sinirle bir hışımla çıkıp salonu terk ettim. sonrasında hastaneye gittim mide bulantısı devam edince, midemde yüksek dozda metoklopramid çıktı, bu nedir diyen olursa, insanı kusturan metpamid diye bir ilacın etken maddesi.

    şimdi o gençlere dava açmaya nöbetçi savcıya gidiyorum.
    ···
   tümünü göster