/i/Acil

    başlık yok! burası bom boş!
http://webtv.hurriyet.com...ozleri-tepki-cekti_128521
  1. 1.
    -1
    Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi, daha basit ifadeyle Tayyibin züt kılı "Abdulkadir Selvi" nin patlama sonrası yaptığı tiksinç konuşmayı aktarıyorum:

    Pyd dışardan çok fazla destek alıyor ve teknolojik mühümmata sahip. Bu teknolojik imkanları Pkk ya gönderiyor ve bu yardımlar sayesinde belkide Pkk tarihinin en güçlü zamanını yaşıyor. Bu desteğin örneklerini "şehir savaşlarında" kullandıkları insansız hava araçlarında görüyoruz.
    BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN ŞUNU DA UNUTMAMAK GEREKiYOR: BÜTÜN BU iMKANLARINA RAĞMEN, ALDIĞI BU KADAR DIŞ DESTEĞE RAĞMEN TÜRKiYE CUMHURiYETiNiN BÜYÜK BiR DEVLET OLDUĞU DA Bi KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI.
    Belki "şehir savaşlarında" Pkk dan çok umut bağlayan vardı, Suriye'de ki ateşi buraya taşımak için, bizim Cizre'yi, Sur'u Silopi'yi belki suriyedeki savaş yerlerine çevirme amacıyla, umuduyla saldırı gerçekleştiler, şehir savaşları başlattılar ama TÜRKiYE BU COĞRAFYANIN EN GÜÇLÜ ÜLKESi, NATONUN iKiNCi BÜYÜK ASKERi GÜCÜ OLDUĞUNU GÖSTERDi. Bu yüzden bu hesapları yapanların bir kez daha düşünmesi gerekiyor.

    Buradaki hesap: Suriyede ki ateşi buraya taşımak istiyorlar. Suriye ve Irak'ı dizayn ederken Türkiyeyi bu terörle "meşgul" etmeye çalışıyorlar, SURiYE DENKLEMiNiN DIŞINDA TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR. ELBETTE Ki BAZEN BUNU BAŞARIYORLAR AMA ŞU VAR:

    BU COĞRAFYA DA TÜRKiYE CUMHURiYETi NE SURiYEYE BENZER NE IRAK'A BENZER. ELBETTE Ki BU OLAYLAR CANIMIZI ACITIYOR AMA HEM BU OLAYLAR KISA SÜREDE AYDINLATILIYOR AMA GÖRÜNEN O GERÇEKÇi OLMAMIZ GEREKEN NOKTA: BiR SÜRE TERÖRLE YAŞAMAYA ALIŞMAMIZ GEREKiYOR

    Yorum yapmıyorum. Yorum sizin. Olay henüz sıcak ve herkes şu konuşmada ki alçaklığı görüyor olmalı.

    Buyrun konuşmanın videosu: http://webtv.hurriyet.com...ozleri-tepki-cekti_128521
    ···
   tümünü göster