/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +7
    Mesaj Eliftendi. ibocan ben çok kötüyüm sana ihtiyacım var. 2 gün önce gönderilmiş bir mesajdı. Yine de aradım Elif'i telefonu kapalıydı. Evden çıktım sakin adımlarla Elif'in evine gitmeye başladım. Evlerinin önüne geldiğimde ne yapacağımı bilemedim. Elif'in en yakın arkadaşı olan Gül'ü aradım ve Elif'e ulaşmam gerektiğini söyledim. Ben ablasını arayacağım merak etme bekle dedi. Evlerinin önünde beklemeye başladım. Saat ilerliyordu otobüs kalmayacaktı amk kızı çık şu dışarı neyin varsa söyle diye içimden geçiriyordum. Sonra Elif aradı.

    Elif : ibocan ?
    Ben : Nerdesin ?
    Elif : Evdeyim çok kötüyüm ben
    Ben : Aşağıdayım in hadi.

    Telefonu kapatıp aşağı indi yürümeye başladık. Özlemiştim ama ona basit biri gibi yaklaşıyordum yalnızca. Neyin var diye sordum yeniden. Oğuzhan dedi. Elif ben bana sevgilini anlat diye gelmedim bir şeyin varsa söyle yoksa gideceğim 20 dakika sonra bir daha eve dönme şansım kalmayacak dedim. (liseli adamım taksiye 50 lira mı vereyim)
    Oğuzhan beni evine davet etti dedi ağlayarak. Gözlerim dolmaya başladı. Yok be dedim sen bu kadar mısın ? Bir dinle dedi anlatmaya başladı. Bu huur çocuğu bunu eve davet etmiş film ayağına bu da kanmış gitmiş. Sonra binin oğlu buna tecavüze kalkışmış. Anlatırken hüngür hüngür ağlıyordu. Ben de sana inanmıyorum sen de istemişsindir dedim. Dedikten sonra ne diyorsun ulan dedim kendime ama çok geçti. Boynuna taktığı fuları çıkardı. Şimdi inanıyor musun ? dedi. Boynunda çürükler tırnak izleri vardı ve kollarında da öyle. Sarıldım ve dokundu mu sana diye ağlayarak sordum. Hayır dedi ben hala kızım. Ulan mutluluktan kendimi kaybetmiş olacağım bir anda sarılmayı bırakıp öptüm bunun yanaklarını aferin benim sevdiğime diyerek. Sonra aklım tabi yerine gelince utandım kendimden aferin ne amk öpmek ne ? Ama Elif'in hoşuna gitmiş olmalı ki bana sarıldıktan sonra yanağıma bir öpücük kondurdu iyiki varsın dedi. Saat geç olmuştu ve ben bunu evine bıraktım. Durakta otobüs beklemeye başladım. Beklediğim gibi otobüs gelmemişti ve sokakta kalmıştım. Yaz ayı da olsa Ankara'nın gecesi iliğe işler bilenleriniz muhakkak vardır. Elif aradı içine doğmuşcasına.

    Elif : Ne yaptın bindin mi ?
    Ben : Bindim ya az kaldı
    Elif : Bana yalan mı söylüyorsun ?
    Ben : Hayır ya ne yalanı bindim ben.
    Elif : O yüzden mi durakta oturmuş titriyorsun?

    Hemen sağıma soluma baktım biraz ileride karşımda duruyordu. Özür dilerim dedi sarıldı. Seni sevmem senin suçun değil dedim romantik ergenliğimle ve daha sıkı sarıldım. Bekle dedi sana hırka getireyim. Tamam bekliyorum dedim ve beklemeye başladım. işte ne olduysa bundan sonra oldu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster