/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +12 -2
    Buluştuk ve yeniden birlikte olduk. Ona çok aşıktım ve her şeyin onunla olmasını bütün kalbimle istiyordum artık. O da mutluydu yani en azından öyle görünüyordu. Arada böyle buluşuyor yemek yiyor birlikte oluyor filmler izliyor ders çalışıyorduk. Sınav senemize gelmiştik ve her şey artık sınav yüzünden sekteye uğruyordu. Onunla aynı dersaneye yazılmıştım evime çok uzaktı ama umursamıyordum. Etütlerimize kadar birlikte alıyorduk. Sonra bir gün dersaneye gelmedi. ikinci gün de öyle. Ben de sınava yoğunlaştığımdan umursamıyordum pek işi gücü vardır diye. 3. gün de gelmeyince arkadaşlarımız Elif'ten haber var mı diye sormaya başladılar ve ben Elif'in evine gittim haber almak için Elif'ten. Beni kapıda görünce sinirlendi ve git görmek istemiyorum seni dedi. Ben de üstelemedim özel günü olabilir ailevi sorunu olabilir yoksa neden böyle davransın dedim sigaramı yaktım evime döndüm. Gece tam uyurken mesaj attı iyi geceler sevdiğim adam kaybettiğimiz 3 günün telafisini yapacağım diye. Huzurlu bir şekilde uyumuştum. Sabah uyandığımda bir mesajla karşılaştım. Seninle devam edemem üzgünüm.

    Aklım almıyordu gayet mutluyduk ders çalışıyor eğleniyor mutlu oluyorduk. Dersane netlerimiz de gayet iyi durumdaydı ve insanların sürekli olarak imrendikleri bir çifttik. Buluşmak istediğimi ve nedenini öğrenmek istediğimi söyledim. Altınpark'ta buluştuk. Çok durmayacağım dedi evet kız arkadaşım değilken yanımda pek durma diyerek serzenişte bulundum. Ben senin yüzüne artık bakamıyorum dedi üzgünüm her şey için dedi. Ne oluyor Elif dedim sorun ne ? Ben dedi sesi titriyordu. Ben seni aldattım dedi. Dedemi son kez gördüğümde yaşadığım hissi yeniden yaşadım beyler işte o an. Bir cansız beden daha karşımda duruyordu. Titreyen ellerimle bir sigara çıkarıp yaktım. Nasıl dedim. Beni böyle çok severken mi ? Gözlerimden yaş boşanıyordu ama ağlamayı zerre istemiyordum. Nasıl yaptın anlatsana ya dedim hani benimdin nasıl yaptın diyerek haykırdım Altınpark'ın ortasında. Bütün insanlar bize bakıyordu umrumda değillerdi. Sadece bilmek istiyordum. Bunu nasıl başarmıştı ? Ben hiçbir kızla bir kelam dahi etmezken sevgime saygımdan o beni başkasıyla aldattığını anlatacaktı bana. Ölmem gerekliydi. Bu acı çok ağır geliyordu inanın. Sonra anlatmaya başladı.

    Son part geliyor beyler dinlediğiniz için çok teşekkür ederim
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Bi cansiz beden daha karşımda duruyordu.. Oğlum şaka maka yaşadım resmen son partı okuyup yaticam. Ağladım gece gece ulan. Üzülme sevme bu kadar kardeşim benim kurban olurum lan sana.
      ···
   tümünü göster