/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +41 -3
    demişler ya ne de güzel demişler... dostumla hikayemiz bir barınakta başladı. Sahiplenmek için barınağa gittiğimde tüm köpekler tellere koşmuş "beni al,zütür buralardan" dercesine havlıyordu. Biraz gezdikten sonra bir kafesin önüne geldim ve aniden duraksadım sanki bir yere bakmam gerekiyormuşçasına kafamı çevirdim ve Köşeye sinmiş 1.5 - 2 aylık bir jack russel ile göz göze geldim sanki o an bana hafifçe tebessüm etti. Tüm diğer köpeklerden farklıydı ve yerinden de memnundu sanki çünkü diğer köpeklerin aksine tellere çıkmaya ve dikkatimi çekmeye çalışmıyordu. düşündüm kendi kendime acaba hasta mı ? veya yapısı gereği çok mu sakindi bu köpek.. cevabı ne olursa olsun kararımı vermiştim ve o köpeği sahiplenecektim.
    hikaye - köpeği olan veya köpek sahibi olmak isteyenler için bilgilendirici bir şekilde devam edecektir herhangi absürt bir olay yoktur.
    fotoğraflar köpeğim "odi" ye ait fotoğraflardır. devamı ilgi gelirse..

    edit:dediğim gibi köpekler üzerinde bilgi sahibi olduğumu düşünerek köpeği olan veya köpek sahibi olmak isteyenlere vereceğim püf noktalar hikaye sırasında -... - içinde verilecektir...
    ···
   tümünü göster