/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -1
    Dün herkesin bildiği gibi Ankara da bir patlama meydana geldi ve ben de Ankarada oturuyorum. Eğer bu patlama bugün meydana gelseydi saat tam 18.41 sıralarında bomba patladı , benim kursum Kızılay da ve indiğim durağın yanındaki durakta patlatıldı. Kursum 18:20 de başlıyor ama ben genelde geç gittiğim için 18.40 sıralarında Kızılay durağına iniyorum sadece ben değil yanımdada kardeşimle.

    Şimdi başka bir örnek veriyorum. Bu olay pazartesi iŞ çıkışı zamanlarında meydana gelse. Siz 2 çocuk babası olsanız eşinizle konuşurken çocuklar bir şey istiyor mu diye sorduğunuzda patlama meydana gelse veya da elinizde çocukların istediği oyuncak varken çocuklarınızla telefonda konuşurken patlama olsa Allah aşkına ne hissedersiniz ? Ne günahı var şimdi bu adamın çocuklarına oyuncak almış ne güzel mutlu boş yere öldü veya Sevgilisini annesini bekleyen bir Kişi ne günahı var ? YGS sonrası Arkadaşlarıyla takıldıktan sonra eve gidip annesiyle babasıyla soruları ne yaptığını konuşmak isteyen çocuğun ne günahı var ? Dün sadece bu 2 şeyi düşünerek gözüme uyku girmedi.
    Artık Kızılay'a gidip arkadaşlarımızla takılmaktan bile korkar olduk. Allah Terörün Belasını versin. Umarım bu saldırıyı yapan Vatan hainleri insan olmaktan uzaklaşan bu varlıklar Cehennemin en derin yerlerinde yanar.

    Çügüleyenlerde açıkçası umrumda değil. istediğiniz kadar yapın bu yazıyı kaldırmayacağım
    ···
   tümünü göster