/i/Tespit

  1. 76.
    -2
    Adamın içinden nasıl bir duygu varsa artık en az 15 milyon kişiyi öldürmek istiyor. Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Öbür dünyada nasıl hesap vereceksin. Cani hayvan. Ha eyleme geçtin ha bunların olmasını arzuluyorsun ne farkeder. şimdi bunun bilinçaltı hemen şunu emredecek bu arkadaşa; lan ne duruyorsun savunsana kendini, az da olsa haklı birşeyler bul duygu sömürüsü yap,
    Ama onlar öğretmenlerimizi askerlerimizi öldürdü reeerörörö diyecek şimdi bu avradanı sevdiğim akı. Oda yanlış buda yanlış. Sen şöyle desene gücüm pkk ya yetmiyor yada devletimiz pkkyı bitirmek istemiyor ozaman bizde elinde silah olmayanları öldürelim. Şimdi bunun yine bilinçaltı rahat durur mu ? durmaz. Olm söylesene işte ben masumları kastedmedim diye savun kendini he canım he. Devam et sen, çok iyi yoldasın.
    ···
    1. 1.
      -1
      Ya kürtsün yediremiyorsun,ya akp li sin aklın sarmıyor, ya da liselisin sütünü içip yat abisi. yazdıklarına gelince bu kadar şeyi yazdım insanların düşüncelerine cevap verdim ama gelen en gibimsonik yanıtlardan birisi de bu.sen sesini çıkartmadıkça ben sesimi çıkartmadıkça bu gidiş gidiş değil. suriyeli bir kişi çıkıp diyor ki "önce bi kaç bomba patlattılar sesimizi çıkarmadık.taa ki başımıza uçak mermileri yağana kadar."acı da olsa senin için tabi fedakarlıklar yapılacak! şart!çünkü ben devletimin suriye gibi bi yer haline gelmesini istemiyorum.bu devleti kurmak için ne çileler çekildi ne badireler atlatıldı.bu olaylar yaşanırken sesini çıkarmadan nasıl olsa çözüm yok diyip üstünden geçmek en başta o şehitlere ihanettir. sonra bu vatanı korumak için pkk tarafından şehit edilen insanlara ihanettir. belki kan revan olacak ortalık ama hiçbir şey vatandan daha kıymetli değil!
      ···
   tümünü göster