/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Beyler ister ırkçı ister faşist ne derseniz deyin ama ülke olarak halden yoldan çıktık nereye gidiyoruz, Allah'a emanet yaşıyoruz. Gelelim benim önerime. Taş atanı devlete karşı gelene hiçbir ırk ayrimi yapmadan vereceksin küsküyü, askere polise tam yetkilendireceksin o kadar adamı hapisaneler almaz oracıkta işini bitirceksin hapse girse geri cikiyo binler... Ben devletime karşı saygisizlik yapmıyorsam sende yapamazsin. Giremezsekte girmeyelim amk AB sine.

    Gelelim başka konuya bu patlamada 2 gün sonra unutulacak normal yaşantımıza geri döneceğiz. Sosyal medyada klavye artisligi yapanlar paylaşım atanlar o kafe senin bu kafe benim kahkaha atarak oturdugu yerden sallamaya devam edecekler. Emin olun bunlarin bir cogu askere dahi gitmezler...

    Bir diğer konu Futbolcu umutun babasi şehit olmuş ayni futbolcy kardeşimiz herhangi bir maçta gol kaçırsa ilk edilecek küfür belli"senin ölmüş babanin dibina koyim" etmez demeyin ederler. Yapmadilar mi..? Ornek olarak Tolga zengin. Ülke olarak cok degigib yerlere gidiyoruz birseyler yapmalıyız. Yarın birgün bize gelmezse anamıza babamiza evlatlarımıza gelir. Dikkat edelim uyumayalım.

    Sen bütün olayları kürt kardeşlerimize yuklersen adam tabi dağa gider. Tabi bize karşı savaşır. Çünkü sen adami hor görüyon. Bide şu laf var neymiş en igi kürt ölü kürt... Ne kadar asalayici bir laf. dikkat edelim arkadaşlar. Iclerinde çoğu Türk! ten ulkesini vatanını seven var!

    Yazdiklarimda imla hatası olabilir aklimakileri hizli hizli yazdim kusura bakmayin.
    ···
   tümünü göster