/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    evet panpalar. olayı taa en başından anlatıcam. 3 sene önce bu suriyeliler daha yeni yeni ortalıklarda dolanmaya başladığı sıralarda mahallemizdeki yıkık barakaya 2 tane çocuk geldi. hatta ısınmaya calışırken yangın cıkarmıslar. o olaydan sonra haberimiz oldu orda yaşadıklarından. terk edilmiş bekçi kulübesi gibi kerbin bir baraka.

    çocuklara acıdığımdan bir gün giderken 2 tane tavuk dürüm aldım. su ayranla birlikte 2 liraya satılanlardan. çocuklara verdim. çok mutlu oldular. o zamanlar dileniyorlardı. ama fazla ezikler kimse birşey vermiyordu. bazı günler ekmek parası anca kazanıyorlardı.

    neyse konudan fazla sapmiyim. bunlara döner aldıktan 1 gn sonra aklıma geldi. iş yerindeki binlere durumu anlattım. çektiğim birkaç fotoğrafı gösterdim. bu çocuklar için yardım toplamak istediğimi söyledim. büyük rakam değil. adam başı 5er 10ar lira versinler ben de ihtiyaçlarını gideririm diye. kızlar hemen yardım ettiler, bunu gören saplar da altta kalmamak için 20ser lira ateşledi. 300 liram olmustu çocuklar için. ve her ay bu şekilde para topluyordum.

    o paranın her kuruşunu onlara harcadım panpalar. hatta ek kart cıkardım. tüm harcamaları ordan yapıp ay sonunda şirkettekilerden toplayıp ödedim. bu çocuklar da birbirini mi gibtiler nedir bu arada 6 kişi oldular. hepsi de 8 10 yaşlarında şimdi. kimsesizler.

    günlerden birgün yine bunlara dürüm almıştım zütürürken 50 kuruş isteyen malum ırkın binleri takıldı peşime. nerden geldilerse bizim mahalleye...
    2 tane bin 50 kuruş 1 lira diye ye bacagımdan çekiştiriyor. bunu gören suriyeli veletler geldi, ellerinde taş sopa bu 2 kürdü dövdüler. ordan sonra benim jeton düştü. ben bu muhabbeti ilerletirim diye.

    geçen hafta deneme için mahallenin huur çocuğu emlakçısını çocuklara gösterdim, bu adam sizin buradan gitmenizi istiyor dedim. şikayet etmiş dedim. aynı gece arabasının camlarını kırıp lastiklerini patlattılar.

    şimdilik bu binlerden oluşan çetem 8 kişi. ama büyüyor panpalar. bu adamlar 18 yaşına geldiğinde kendi, suç örgütüm olacak. alayının dıbına koyacam o mahalledekilerin.
    ···
   tümünü göster