/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +13 -13
    Yeni partın müziği beyler
    https://www.youtube.com/watch?v=R1iXwBJRFkI

    Heyecan olsun diye ve hatta sırf binlik ve muallaklik olsun diye diğer yazdıklarını söylemeyeceğim belki ilerde yazarım.

    Gözlerim doldu nekadarda güzel yazmış,güzel anlatmış derdini.insanlara önyargı ile davranmamın nekadar salakça olduğunu öğrendiğim zamanlardandı.içime bir öküz oturmuşdu ve o kızı yan yatakdaki mırıldayan kız bulmam gerektiğini anladım.Belkide anlatıcak çok şeyi vardı.Nasıl tanıyamazdım onu.O beni tanımışdı hatta ailemi bile tanımışdı.

    Ertesi gün okul çıkışı mehtapla kafeye gittik.Hayatımın en güzel anlarından olması gerekirdi fakat aklım Yan yatakdaki mırıldayan kızdaydı.

    Mehtap:sıkıldınmı türkçe?
    -Yoo sadece biraz yorgunum
    Mehtap:kalkalım istersen.
    -Yok hayatımın en güzel anlarından birini ziyan edemem
    Az önce o cümleyi senmi kurdun diceksiniz belki ama kafam çok incindı ağzımdan biranda çıkdı.Mehtabın yüzü kızardı salakça bir tebessüm aldı yüzünü.Birşey diyemedi.O birşey demeyince ben konuyu değiştirip az önce yapdığım şeyin üzerine battaniye örttüm.

    1 saat kadar daha oturdukdan sonra kalkdık.Evinin bayağı yakınına kadar bırakdım.Babasının yada abisinin görmesinden korkduğu için
    Mehtap:Buraya kadar gelmen yeterli saol dedi yanağıma bir öpücük kondurdu ayaklarım yerden kesildi bulutların üstüne çok kısa bir sürede çıkdım karnım ağrıdı vs vs olmadı hiçbiiri hissim yokdu.Belkide hayatımın aşkı az önce beni öpmüşüd fakat Aklım Yan yatakda mırıldayan kızdaydı.Ne güzel yazmışdı herşeyi ne güzel anlatmışdı lan biteni.
    ···
   tümünü göster