/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +67 -36
    Sa beyler ben 18 yaşında bi kardeşinizim liseliyim anlayacağınız ne kadar dalga geçerseniz geçin şuan takacak gibi değilim.
    Her neyse beyler başlıyım anlatmaya 1 2 kişi bile dinliyo olursa devam edicem altinciden gördüğünüz gibi olay kız meselesi.
    https://www.youtube.com/watch?v=O_pbFaoEGS8

    Her şey Aralık 2014\'de başladı. O zamanlar 11. sınıfa falan gidiyorum ergenliğin verdiği gazla connected2.me indirmişim öyle millete küfür ediyorum dalga geçiyorum trollüyorum falan. Beyler sıkılmıştım artık silecektim trol trol bunaldım bi yerden sonra siliceğim gün birisi yazdı anonimden selam falan diye sonra ben trollemeye devam ediyorum ama hani birden bir şey oldu böyle düzgün cevaplar vermek istedim yazan kızdı baya sardı muhabbeti falan konuşuyoruz işte. Sonra muhabbet sarınca whatsapp istedim o aralar ygs ye hazırlandığı için ( benden 1 yaş büyük ) ailesi telefonuna el koymuş tabletten giriyormuş arada sırada bi tek snapchat varmış ordan ekleştik haliyle. Birbirimize snapler atıyo konuşuyoduk öyle ama size yemin ediyorum beyler ilk başlarda kızdan nefret ediyodum çünkü çok gıcık bi tipti hep böyle boş tripler atar kıskandırmaya falan çalışırdı. Gel zaman git zaman konuşmalarımız ısındı buluşmak istedik ama ben hala gıcıktım ve ilk buluşmayı ayarladık ekmek zorunda kaldım ektim ikinci buluşmayı ayarladık yine bu sefer o ekti beni. Ama sonunda buluşmuştuk ve her şey o gün başladı 17.01.2015...
    ···
   tümünü göster