/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    herşey 7. sınıfta, okula geldiğim bir salı günü 2. dersin tenefüsünde başladı.

    tuvalete yetişemeyip okul koridorunda sıçmaya başlamıştım. bide ishal olmuşum . sınıftan tuvalete kadar olan yaklaşık 30-40 metre ve 2 sıra merdiven olan fayans yola taktan bir şerit çekmiştim adeta.

    okul müdürü babamı aradı, babam okula geldi ve hocaların önünde niye okula sıçtın lan huur çocuğu evde salona mı sıçıyon, tuvalet diye birşey var diyip beni bir güzel dövdü. amk evladı bide iri yarı kimsenin ayırmaya da zütü yemedi.

    rezil olduğum için başka bir okula yazdırdılar. okula giderken yolda yine altıma sıçınca dayanamayıp çantayı da sokağa fırlatıp ağlaya ağlaya eve gittim.

    annemle babam benim için tartışıyorlardı.

    annem doktora zütürelim miğdesi rahatsızdır diyordu ama babam okula gitmemek için sıçıyor pezevek diyip beni dövmeye yelteniyordu.

    sonunda annemin dediği oldu ve hastaneye gittik. babam yolda veya hastanede yine sıçarsan giberim belanı diye uyardığı için korkudan hastaneye gitmeden önce sabah kahvaltı yapmadım ve tuvalette yarım saat ıkındım.

    hastanede anal fissür teşhisi koydular. 4 aylık bi tedaviyle düzeldim artık sağa sola sıçmıyordum. babam da annem de mutluydu.

    buda böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster