/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4 -1
    Lisa ann izlerken veledi zinaya yakalandım.

    ---
    Dün akşam saat 9 sıralarıydı. Canım acayip karı çekmişti. Karidanda yeni ayrildik. Ulan kasadada para yok kariya gitsem. Neyse açtım lisa ablanızı başladım Mala vurmaya. Derken paat veledi zinanin biri içeri girdi. Hemen kapatma tuşuna bastım amk kapanmıyor. Selam verdi velet duymamazlikdan geliyorum. Amk ferresi kapanmıyor. Klavyeyi kıracam nerdeyse. Bu malda çikolatalara bakıyor. Çaktırmadanda lisayı izliyor o.ç. bide sağlam ferre açmışım hani şu iki zencili olan ferre. Bu veledin ahlakı bozulmasın diye ekranı çevirim dedim az daha düşüyordu amk. Veletde pişmiş kelle gibi sıritıyor. neyse iki alpella aldı. Ipneye 2 liralık çikolatayı 4 liraya geçirdim.

    Bide çıkarken demez mi kolay gelsin iycene iğriti oldum amk veledi zinası bu gece pencereden evine girip gibicem zütünü.
    ···
    1. 1.
      0
      aletini görünce hiç kaale alamıyorum artık hasan abi o aletle zenci ferresi izliyorsun ya o bu değilde şu ekmekleri taze getirt be abi geçen hamur emiyomuş gibi damağıma yapışıyor birazdan gelirim ama veresiye yaparsın artık bir hususumuz var artık
      ···
   tümünü göster