/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    Tabi tek atış yetmedi bana 5 dk sonra tuttum bunun saçından verdim ağzına benim haşmetlyi.Ona da yetmemiş belliki bi emiyo ki daşşaklarım gibimin ucundan cıkacak nerdeyse. benimkı zaten hazır kıta tekrar cıktım üstüne hızlıdan girip cıkmaya basladım.Bi yandan kalçasını avucladım kendime cekiyorum bi yandan hızlı hızlı gibiyorum. Soluma yattım sonra onuda soluna yatırıp bacağını actım arkadan verdim corroyu.Bi kaç pozisyondan sonra boşaldım. Banyoya gittim direk. Aldım duşumu geldim yattım oda gitti duşa. Sonra geldi yattı omzuma bi daha ayrılmicaz demi benimle ilgili ne düşünüyosun falan klagib gibişten sonra kız muhabberti yapıyo. Tabi bende geçiştiriyorum tabi ayrılmicaz sen harika birisin falan. Dedim yeter hadi uyuyalım bu benim omzumda uyudu.(içim cız etmiyo değil)

    Sabah oldu bu uyanmadan kaçtım evden. Gece necip 100 defa aradı açmadım. Arabayı istiyo bin gezcekmiş vermedim bende. Sabah aradım bini dedim gel zaten planımız vardı antalyaya gidicektik bi kac gün kalcaktık.

    Geldi bu cıktık yola antalyaya vardık yerleştik otele bi kaç gün kaldık eğlendik falan. Tabi nazan çıldırıyo 500 kere aradı en sonunda kapattım telefonu istanbula kadar açmadım. bitti tatil döndük istanbula. Asıl olaylar burda başlıyo beyler rez alın.
    ···
   tümünü göster