/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +2
    Istanbula geldim tabi cekindigim bi kac cix fotoyu faceye attim.bi kac gun sonra tak biri ekledi. Resim yok dedim bu troll kesin amk. neyse basladim bununla dassak muhabbetine.bi arkadasi ariyodum seni gordum ekledim falan diyo tabi ben dalgaya aliyorum.2 3 gun konustuk sonra dedi gel kamera açayım. Bende karsimda gib dassak cikacak diye kamerada kendimi gostermiyorum. acti kamerayı bi baktim canli kanli sarışın bi afet.

    Önce kendimi bi tokatladim nooluyoz amk diye sonra muhabbete devam.bi kac gun gecti sonra muhabbetler gibise falan geldi kamerada soyundu bana bi kac kere. dayanamadim ne zaman buluşuyoruz dedim oda bak ilk bulusmada yapmam falan dedi. facede görmüş araba seninmi dedi bi anlık gazla benim dedim amk. tamam Beşiktaş'ta buluşalım dedi iyi drdim bu arada adi gül bostancida oturuyo. hafta sonu aldim arabayi 2 gunlugune 1 günlük vermiyo huur cocugu 400 lirayi bayıldım rent a car a.

    Bulustuk Beşiktaş ta bununla biraz sohbet falan giderken yanimda buzzer 18 zütürmüştum çekişten düşmiyim diye. yemek yedik dedim gel bize geçelim yok falan dedi once sonra ikna ettim. Neyse ben Bağcılar'da oturuyorum getirdim bizim eve biraz viski içtik sonra yatirdim yatağa çatır çatır gibtim. arada buzzeri de vurdum 2 postaya gidiyorum tam gül un telefonu çaldı. Dur bakmam lazim falan dedi acti telefonu ben yatakta bekliyorum. tamam hayatim ben alicam okuldan falan dedi kapatti. geldi yataga 2. Postayi attim gitmem lazim dedi nooluyoz derken oglumu okuldan alicam kocamin isi uzamis dedi. anani avradini gibiym kari evli çocuğu var benim yatagimda az once icine bosaldim. basimdan asagi kaynar sular döküldü.
    ···
   tümünü göster