/i/Devlet

  1. 1.
    +324 -4
    Bugün 18 Mart 2016.
    Çanakkale Deniz Zaferinin 101. senesi. Hani m2 ye 6.000 merminin düştüğü,iki merminin çarpıştığı savaş. Uzun zaman gibi görünse de izleri hala yeni bir zafer.Son kale Çanakkale.

    Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız, kimsenin kimseden farkı yok. Hepimizin ortak noktası bu Vatan.Zor zamanlardan geçiyoruz bu cümle gerçekten içinde olduğumuz şu dönem kadar doğru olmamıştı. Bizimle aynı düşünceyi paylaşmayana hemen cephe almaya başladık. Birbirimize Saygımızı, Hoşgörümüzü yitirmeyelim. Etrafımızda ki ülkelere bakın ya ekonomik sıkıntı ya da iç savaş var.Ülkemizin değerini, Cumhuriyetin kıymetini bilelim. Bizim gidecek yerimiz yok o ülkelerde ki insanlar gibi bir yere sığınarak hayatımızı başkalarından medet umarak sürdürecek karakterde bir millet değiliz yapayamayız, öyle olsaydı eğer deden seninle aynı yaştayken vatan için şehit olmazdı. Bizi umutsuzluğa, karanlığa alıştırmak isteyenlere karşı şunu unutmayalım.

    Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcut.Sen Tarihi yazan değil Tarihi yapan 17 devlet kurmuş bir milletin evladısın.Kim ne derse desin sen bitti demeden hiç bir şey bitmez. Eğer ispat istiyorsan tarihine bak, yeterlidir.
    ···
   tümünü göster