/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    dötüncü nesiliz diye az ezmediler amk bizi. simdi bakıyorumda yeni yeni nesiller çıkmış sizede tertipçilik yapıyorlar mı ? ilk entry\'mi 30.07.2011 tarihinde girmiştim o zamanlar birinci, ikinci ve üçüküncü nesiller bizi ezemeye çalışırdı aklınca ama yinede hepsini severdim çok eğlenirdim bu sitede şimdi büyüdük mü ne amk en son ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum. geçen aylarda tecilimi bozdum askere gitmek için mayıs ayı yaklaştıkça geçmişte yaşadığım güzel anıları hatırlamaya çalışıyordum burasıda geldi aklıma girip bir bakayım dedim. tasarım falan bile değişmiş eski gri ekran hatası her dakikada bir çıkmıyor hüzünlendim amk askerde gri ekranı bile özlicem. şimdi düşünüyorum koskoca bir yıl nasıl geçecek. askerliğini yapan panpalara bakıyorumda çoğu askerlik ile ilgili açtığı başlığı dönünce editliyor göz açıp kapayıncaya kadar bitti diye. hayırlısıyla dönebilirsem bende askerden dönünce bu başlığı editlerim.

    çok geç gelen edit: bitti ulaaaannn ama şimdi işsizim amk

    27.10.2018 edit: askerlik biteli bir yıldan fazla oldu. Askerden sonra geçen bir iki aylık işsizlik süresinde yıllarımı verdiğim sevgilim tarafından terkedildim ardından güzel bir işe girdim hayatımda aşktan kadından yana hiç birşey istemiyorum şimdi kendimi geliştirip kariyerimde emin adımlarla yükseliyorum.

    18.12.2022 edit: nerden düştüyse aklıma artık bilmiyorum inci sözlük geldi aklıma bir bakayım dedim benim hesabı uçurmuşlar mıdır diye. Bir kaç denemeden sonra şifreyi doğru girebildim. Askerden sonra başladığım işte devam etmekteyim 5 yılımı doldurdum dediğim gibi oldu kariyerimde emin adımlarla yükseldiğimi düşünüyorum. iyi bir işim ve iyi sayılabilecek bir maaşım var. Zamanında kafamıza taktığımız şeyleri bugün gülerek hatırlıyormuşuz onu öğrendim. Terkedilip yıllarımı verdiğim sevgilimi hala unutamadım aklıma gelmediği gün yok. “hayatımda aşktan kadından yana hiç birşey istemiyorum” demiştim bu düşüncem şu an değişti gibi aşktan yana bir şeyler istiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum ve bir çocuğum olsun istiyorum. Kim bilir belki seneler sonra yine gelir “çok istediğim aşkı buldum ve çocuk sahibi oldum artık babayım” diye bu entryi editlerim. Şimdilik hoşçakalın
    ···
   tümünü göster