1. 26.
    +27 -2
    Atatürk Atatürkçülük... Bu bir insana tapınma değildir. Hele hele sizin sandığınız inançtan çok daha farklı bir şeydir. Atatürk halktır, atatürk modernliktir (modernlik kıçını başını açmak değil, insana yaraşır bir şekilde yaşamaktır) atatürk terch özgürlüğüdür (özgürlüğü yanlış bilenler için söylüyorum; özgürlüğün bana zarar verdiğin yere kadardır) atatürk biat etmemektir, atatürk akılcılıktır, atatürk doya doya insanlığa yaraşır şekilde yaşamaktır, atatürk sadece bir insandır ama insanoğlunun en has evlatlarından biridir. Atatürkü sevmek chpyi... Bilmem ne partisini sevmek değildir. Emin olsun herkes atatürk dünyaya gelse yeniden chp nin yüzüne bile bakmazdı. Partiler siyaset uğruna böyle bir yiğide dil uzatmayın. Atatürk getirdikletiyle beraber bir bütündür öyle sevilir. insani tarafları ayrıdır ve bir dini yok edecek faaliyetleri de yoktur. Bunu baxı parmağına basılanlar söylerler. Sebebi de saçmalıklarını aktaramadıkları, değirmenlerini döndüremedikleri içindir.
    ···
    1. 1.
      +3
      Adamin hasisin panpa 2 şuku birden veresim geldi sana
      ···
    2. 2.
      +3
      işte bu amk
      ···
    3. 3.
      -5
      karedeşim bak hala nediyosun bende bundan bahsediyorum büyüte büyüte göklere çıkarmayın diyorum kimseyi yok halktır yok modernizmdir zaten osmanlıda bayının tek almaya çalıştı zaten bizede bu gerekli değilmiydi smokin ve silindir şapka batıcılık mı? abartmayın atatürk doya doya insanlık için yaşamkmış ulan bunların hepsini dinimiz islam getirdi anlayın artık
      ···
      1. 1.
        +3
        Sen islamı dahi doğru dürüst anlayamamış bir şeriatçının tekisin zannımca. Buraya sadece kulaktan kulağa dolaşarak kasıtlı olarak yaygınlaştırılmış asılsız iddialarla gelmek yerine kanıt sunarsan ancak o zaman tartışmaya müsait olur bu konu.
        Edit: imla
        ···
    4. 4.
      +1
      Olum en iyi yorum lan içimi dökmüşsün helal
      ···
    5. 5.
      0
      Benle aynı şeyleri düşünen bir pampa adamsın sen atatürk büyük bir türk milliyetçisiydi şuanki chp nin yüzüne bakmazdı
      ···
      1. 1.
        0
        insanları ötekileştirecek kadar değil ama. Onun ötekileştirdikleri kendi düşüncesini ifade etmekten ziyade yeni ülkeye zarar verenlerdi. Türk Tarih Kurumu'nu açması, Mu Kıtası'nı araştırma konularının arasına alması köklerimize olan bilgi ekgibliğimizi gidermek amacı kendisini yararlı milliyetçi yapıyor ve ilkelerinden Milliyetçilik ilkesi de bu manada.
        ···
      2. 2.
        0
        Aynen öyle olsa bile türkün en üstün ırk olduğunu düşündüğünü defalarca belirtmiştir CcC
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      Asil mert bir ırkız orası kesin. Ah biraz da bu mertliğimizi kullanarak bizi tufaya getirenleri bir görebilsek, bir de biz tufaya getirebilsek.
      ···
    7. 7.
      +1
      Bu güzel ve doğru düşünceleri bu kadar güzel yazıya döktüğün için teşekkürler. Tüm gerçek Atatürkçülerin, Atatürkün düşüncelerini anlayabilenlerin ortak görüşü tam anlamıyla budur. inşallah yeni nesiller Atatürkü doğru anlamayı başarırlar. Aksi takdirde sonumuzu getirecek olanlar dediğin gibi bugünkü chp kafasında olanlardır.
      ···
    8. 8.
      +1
      Sonunda mantıklı konuşan biri çıkmış entryde
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster