/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +132 -14
    kaçmasaymış huur çocuğu o da işemeseymiş . Türk üm boyun eğmem sülalem rahat
    ···
    1. 1.
      +9 -23
      he amk sülalen rahat.. ne kadar rahat konuşuyon oç. ne zaman evsiz yurtsuz kaldın da böyle bilmiş bilmiş konuşuyon. gibiğe bak ya gece gece sinirlendirdi.
      ···
    2. 2.
      +15 -1
      Kardeş bunların nerelerine üzülüyorsunuz ? Hangi arap fakirlik çekmiş soruyorum ? Burada dilencilik yaparlar ama Suriye'de hepsinin kendine ait evleri var. Arabaları var. Bırakın bunlar değil mi Paris'i havaya uçuran. Bunlar değil mi avrupa'nın anasını giben ?
      ···
      1. 1.
        +4 -6
        kardeş öncelikle ırkçılık biz Türklere göre değil. tarihim hakkında en çok övündüğüm konu budur. şimdiye kadar kurulan Türk devletleri hiçbir zaman ırkçılık yapmamıştır. adalet anlayışıyla masum-suçlu belirlemiş ve cezalandırma yoluna gitmişlerdir. ayaklanmalara karşı bile kontrollü davranmışlardır. kaldı ki bu durumda biz hiç yapmamalıyız.
        ikincisi hangi arap fakirlik çekmiş ki diyorsun. suriye'de kendilerine ait evleri var diyorsun. suriye'yi ne kadar tanıyorsun kaç tanesinin orda evini gördün? suriye'nin her yeri karışık değil ama bu insanlar ellerinden herşeyleri alınmış insanlar. gizleyecek saklayacak malvarlıkları olsaydı suriye'de neden küçücük ölüm kayıklarına binip binip bir yerlere kaçmaya çalışsınlar? paris'i havaya uçuran diyorsun. Türkiye de aynı şeyleri yaşamadı mı? zamanında sürekli eylemler yapan el kaide üyelerinin hepsi Arap mı sanıyorsun? dini kullanarak insanların beynini yıkayan tarikatlar var ve belki de çoğu arap kökenli evet. ama bu toplumun çoğunluğunu oluşturmuyor. böyle acımasız genelleme olmaz. böyle önyargılı davranırsan ve o insanlara yapılanlara iyi olmuş gözüyle bakıp sessiz kalır ve dünya kamuoyunda tepki oluşturmazsan bir gün senin başına geldiğinde de kimse umursamaz. senin ırkına saygı duymayan birine sen neden saygı duyasın? bizi böyle böyle uzaklaştırdılar birbirimizden.
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        mevlana lavuğu beni dinle . ben diyarbakırda yaşıyorum kandaş .

        ismin mevlana imiş beğendim atama saygım sonsuzdur fakat düşünce yapısını beğenmediğim biridir .

        sen haberlerde görmüşssündür suru . geçmeye korkarsın sokaklarından belki ( inşallah korkmuyosundur çünkü bir Türkün korkması beni kan ağlatır ) biz orda Türk bayrağıyla geziyoruz işte . ne polisim ne asker sıradan vatandaşım .

        Türkiye izcilik fedarsyonu yazıyor arkamda 5 yüz metreden okunur . önümdede kocaman bir Türk bayrağı . o da en az ikiyüz metreden görünür .

        ben yolda yürürken markete girdiğimde neden kimse sataşamıyor bana . Çünkü gerçek Türk olmak için güçlü , Kinci , ve korkusuz olmak gerek .

        kin ne dıbına kodumun sığırı diyeceğni biliyorum . kin bizim en büyük silahımız kandaş . destanlarımızda şöyle diyor .

        dünyada sadece iki tane Türk kalmış . onlar bi dağa sığınmışlar . orda çoğalmışlar çoğalmışlar . ve sonra intikam almışlar . şu an senin ataların intikam almasaydı biz burda bunları ingilizce veya çince konuşuyor olacaktık

        ben torunlarıma hiçbirşeyden korkmayacakları bir ülke bırakacağım . dur ya şu sokaktan geçersem suriyeliler bıçak çeker diyecek bir torunum olursa eğer bu onun değil bizim suçumuzdur
        ···
    3. 3.
      -1
      ulan adi herif herif bile diyemiyorum sana ulan sende o durumda olsaydin evinden kacmak zorunda kalip baska ulkelere gitmek zorunda kalsa idin ve sana böle bir sey yapsalar idi ne olurdu he dusun bi!
      ···
      1. 1.
        0
        anasını sattımın oğlu . ben kaçmazdım allah beni kaçırtmak yerine bana ölümü nasip etsin allahım bir gün böyle bu durumda kalırsam beni lütfen öldür . hemen oracıkta . bu duayı o kadar iöten eden birisiyim ki . savaştan kaacak adam tipi yok bende yannan kafalı . savaştan kaçacaksam eğer o ben değilimdir . o huur evladıdır . onun annesi zencilerle gibişmiştir . allah savaştan kaçan herkesin belasını versişn iki gözünü kör etsin çocuklarını öldürsün kendisini kısır yapsın karısının yüzü ve vücüdu yansın . allahım sen savaştan kaçanları felç yap onalra yürüme gücü bile verme onların yaşamaya hakkı yok Tanrım sen en büyüksün şu kulunun duasını kabul et
        ···
      2. 2.
        0
        birincisi adam akilli konus ben seni adam yerine koydum saten adam olmadigin entryden belli idi
        ···
      3. 3.
        0
        hem öyle bisi olursa bende senin gotlek gibi nasıl kactigini kendi gozlerimle gorecegim...
        ···
      4. 4.
        0
        hem öyle bisi olursa bende senin gotlek gibi nasıl kactigini kendi gozlerimle gorecegim...
        ···
      5. 5.
        +1
        Allah savaştan kaçan herkesin belasını versin inşallah kaçarsında bu dualarım tutar . bana bu lafları ettin allahda seni iki dünyada rahat bırakmasın
        ···
      6. diğerleri 3
    4. diğerleri 1
   tümünü göster