/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +27 -1
    Bunlar dilencilik sektorune el koydu ilk geldikleri anda zaten bende karsiyim panpalar bu suriyeli olayina. Bugun 18 mart. Canakkalede 14 - 15 yasinda dedelerimiz 7 düvele karai savasmis cihad etmis. Ama suriyeli gucu kuvveti yerinde -sözde müslüman- erkekler kaciyor. Kadinlardan onde kaciyor. Cocuklardan onde kaciyor. Sığınmaci oluyor adida. Adi yusuf yusufcu onlarin.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Eksileyen o.c
      ···
    2. 2.
      -2
      Amina kodugumun sigiri napsinlar daha silahimi var basinda destek veren bi devletimi var suriyenin. Savunmasizca durup uçaklarin attigi fuzelerle bilesenlerine ayrilmayimi beklesinler

      (Kisacasi 30.000 feet yukseklikten bomba birakan ucaklara napsinlar kursunmu gibsinlar? Kimle savassinlar onlarada acimak gerek biraz)
      ···
    3. 3.
      0
      Canim benim bak kufretmiycem sana. Muhafazakarmisin? Ben senden daha muhafazakarim. Simdi gelip bana burada savasamazlar deme. Çünkü sen onlara müslüman diyorsun. Müslüman kacmaz. Müslüman savasir. Bana savunmasizsa kacar diyeceksin. Biz onlara tirlarla silah yolladik ya hani. Yollamaya devam ederdik. Kendilerini buraya atacaklari yere silah isteyip sevasabilirlerdi. Simdi buradan defol git.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster