/i/Bahis

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +121 -7
    Öncelikle beyler bu maçtan sonra çok mesaj atan ve maç isteyen oldu çoğunuzun mesajına cevap veremedim. Tabi ki bu tür maçlar her zaman verilmez farklı yöntemler var açıklanırsa olmaz. Ve ben maç satmıyorum bunu böyle bilin . Bahsettiğim maç altta.

    barcelona arsenal şikeli maç sonucu

    Edit: Altta anlattığım iddaa yı bayiden veya aynı bayilerdeki gibi işleyen sitelerde oynayanlar için geçerlidir.

    Edit: Altta anlattıklarım da maddi durumları iyi olanlar 15 tl yi 150 tl - 1500 tl gibi veya daha fazla arttırıp 5 e bölebilir.

    Bugün sadece size çok ufak bir taktik vereceğim bu sadece bir başlangıç aşaması olacak hiç zarar etmeden iddaa oynamaya devam edeceksiniz. Burda sizin analiz beceriniz gerekecek. 15 TL yi başlangıç olarak gözden çıkarın. Söylediğim gibi amaç burda sadece zarar etmemek ve çok çok az kazanç yapmak. Herşey sizin analizinize kalmış tutturmak sizin elinizde ama bu anlattıklarım ile zarar ederseniz iddaa yı bırakın oynamayın.

    Birazdan geliyorum

    Edit: Geldim beyler şimdi şöyle söyleyeyim ilerleyen zamanlarda ileri seviye taktiklerde vereceğim. Öncelikle bu taktiği vermemin sebebi şu. Size aç gözlü olmayı yani çok para kazanayım diye yatmayı bıraktıracak ve maç takip etmekten zevk alacaksınız.

    Şimdi 15 lirayı 5 e bölüyoruz 3 er liradan 5 kupon yapıyorsunuz. Ama şu şekilde olacak kuponlar

    3 maç olarak oynanan maçlardan 3 tane maç seçiyorsunuz analizi yaparak oranları düşük olsun. Oranların çarpımları en fazla 3 ile 3 buçuk arası olsun. Bu 3 maça 3 misli yatırıyorsunuz 9-10 lira civarında bir kazanç olacak kupon bu kadar kazandırıyor diye utanmayın çekmeye utananlar olabilir.

    Düşük olsun derken 3 maçın oranı da düşük olsun demiyorum. Mesela 2 oranlı çok güvendiğiniz bir maçın yanına 1.25 ve 1.20 oranlı iki maç koyup 3 civarı oranı yakalayabilirsiniz. Bunları ayarlamak size kalmış ama sınırı aşmayın. Basket ve futbol karışık oynayabilirsiniz maç bulmakta sıkıntı yaşarsanız. Basket oranları da en düşük 1.70 az değil yani tüm olanakları değerlendirin maç bulun yeter ki.

    devam edeceğim arada ses verin

    Aynı bu şekilde 5 tane kupon yapıyoruz her kuponda 3 maç olacak şekilde istediğiniz şekilde oynayabilirsiniz. Ama dediğim gibi her kuponun oranlarının çarpımı en fazla 3 ve 3 buçuk arası olacak ve 3 misli çarptığımızda 9-10 tl verecek. Bu şekilde deneme yapın bir süre bıkmadan. Baktınız 2 tane kupon tutturamıyorsunuz iddaa yı bırakın beyler bunu çok ciddi söylüyorum

    Zaten 2 kupon tutturursanız 19-20 tl civarı para kazanacaksınız günde 4-5 tl kar yapacaksınız. Bu da aylık 120-150 tl yapar.

    3 kupon tutturduğunuz da ise aylık 360-420 tl civarı para yapar. Bakın uzun vadeye yayınca bu para bazı arkadaşlarımız için hiç az değil.

    Beyler kısaca olay bu. Bu sadece zarar etmeme taktiğidir. Bunu yapıpta zarar eden tekrar söylüyorum iddaa oynamasın.

    ilerleyen zamanlarda daha iyi kazançlar ve bilinmeyen bi kaç şeyi anlatacağım hepinize iyi geceler beyler mesaj atmayın entrylerinize cevap veririm.

    Bu taktiği deneyip minumum 2 kupon tutturan arkadaşlar tutturduğu kuponların capslerini bıraksın görelim. Kolay gelsin iyi analiz kazandırır birbirinize yardımcı olun.

    Edit: Maçların az olduğu günlerde oynayıp oynamamak size kalmış. Maç bulması yani 3 maç oynananabilen maçlardan bulmak sıkıntı olabilir. Sadece futbol oynayan veya basket oynayanlar o zamanlarda basket ve futbol karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durumlarda kupon sayınızı kendiniz ayarlayıp düzenlersiniz
    ···
   tümünü göster