/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7
    Ne şehri be arada ülkeler, kıtalar var.
    1,5 yılı geçti tanışalı sadece 2 kez görüşebildik. 2 kez derken toplamda 60 gün felan oldu. 6 aydır görüşemiyoruz ama her an kontaktayız hergün yazışıyoruz her hafta skype dan konuşuyoruz. Elbet motivasyonumuzun düştüğü zamanlar oluyor bazen ama her defasında birbirimizi motive etmeyi biliyoruz(geleceğe dair planlar ,beraber anılarımız vs.)Bi 6 ay daha beklemek durumundayız görüştükten sonra tahmini 1 sene daha böyle geçireceğiz. Ama ne olursa olsun birbimizden eminiz.
    E tabi geçirdiğim süre içersinde neredeyse bütün arkadaşlarım olmaz oğlum yürümez o iş, en fazla 1 ay ondan sonra unutacaksın biliyoruz oğlum seni heehehe tarzı konuşmasına rağmen yürüdü. Bu durumda kimseyi dinlemeyeceksin . Çünkü senin mizacını senen başka kimse bilemez eğer sen gerçekten yürütmek istiyorsan yürüyor.
    Hatta bir bakıma (öğrenciysen) bu durum senin için bir avantaj. Diğer arkadaşların ortamlardan ortamlara gidip kız düşürme derdindeyken sen derslerine konsantre olup kendini daha iyi geliştirebiliyorsun. Attığın her adımda geleceğiniz için ne tür bir etkisi olacağını düşünüyorsun. Çevrendekilerden çok daha olgun ve yerinde kararlar veriyorsun. E durum böyle olunca family guy damgasını yapıştırıyorlar tabi ama afedersin gibimde değil :D

    Diyeceğim odur ki; eğer siz de bu durumdaysanız kimsenin tavsiyelerini dinlemeyin. Kendiniz kararınızı verin ne yapacağınıza veya yapmayacağınıza. Bir ömür pişman olma ihtimaliniz var.
    ···
    1. 1.
      +1
      Çok şanslısın abi emin ol çok şanslısın aynı şehirde hatta aynı mahallede bulunup birbirlerinin değerini bilmeyen kişilere göre birbirinizin değerini çok iyi biliyorsunuzdur buluşmuşsunuz bayağı bir şeyler paylaşmışsınız bize daha nasip olmadı Allah izin verir de sağ kalırsak bir ay sonra oradayım bir haftalığına sadece ama hayatımın en güzel bir haftasına . Az kaldı zaten komple gidicem yanına okul bitince burada kalmak istemiyorum ya sakin küçük bir şehre ya da ülke dışına çıkarız beraber umarım siz de hiç ayrılmamak üzere birleşir evlenirsiniz abi çok motive etti yorumun eline sağlık ..
      ···
    2. 2.
      0
      eyvallah kardeşim bi ömür mutlu olursunuz inşallah
      ···
   tümünü göster