/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Çoğunuzun entrylerine bakmaya çalışıyorum. Hepimiz devletimize ve masum vatandaşımıza olan şeylerden dolayı morali bozuluyor. Ama beyler bi kaç şey soracam. Çünkü devleti için durmadan kafa yoran biriyim.
    -Dün terörist partisinin meclise girmesine kimse ses çıkarmamıştı. Bırakın doğudaki Kürtleri batıda elit dediğimiz semtlerden Türkler bile oy verdi. Neden sesiniz çıkmadı?
    -Dün canlı bombanın evine hdp milletvekili gitti. Aynı durumu ışidli bi canlı bomba taziyesine hükumetten bi milletvekili gitseydi tepkinin en büyüğünü gösterirdiniz. Ama karı rahatça taziyeye gidiyor neden kimsenin sesi çıkmıyor?
    -Dün -kastım 90'larla 2000'ler arası- bundan fazla canlı bomba eylemi yapıldı. Sadece 93-94 arası yüzlerce şehit vermiştik. Neden sesiniz bugün daha çok çıkıyor?
    -Bugün bir canlı bomba kendine cehennemden kombine aldı, masum insanlar inşallah cennete girer temennisiyleyim. O kadar saldırı ve çatışma sonrası devletimize sahip çıkmayıp -hükumeti kastetmiyorum- dik durmadık. Hükumet böyle yaptı veya şöyle yaptı. Beğenir/beğenmezsin o seni alakadar eder. Ama huur çocuğu senin devletine kurşun sıkıyor, bombasını patlatıyor. istihbarat zafiyefi, görevini yapmama vs. şeyleri konuşun kafa yorun, araştırın ama artık bazı şeyleri anlayın.BU devlet bu topraklarda bir bekaa mücadelesi veriyor. Böylesi günlerde devletine sahip çıkacağına ona buna laf söylemezsin. Huur çocukları zaten birilerini istifa ettirmek, görevini yapmasına engel olmak, yıpratmak için böyle yapıyor. Devletin güçsüz kalsın istiyor. Bugünlet birlik olma vaktidir. Artık devletinize sahip çıkın. Hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster