/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    işin aslı şu ki ben çok atraksiyon adamı değilim. elimden bir iş de gelmez. sıradan bir mühendislik öğrencisiyim. ne avucuma geçen üç kuruş var ne de kendime yön vereceğim bi yeteneğim. hayat gelip geçiyor ve ben hala bi gibe merhem olamadım. hangi işe girdiysem yarım yamalak kaldı öyle. kendimi değerli bile görmeyen biriyken biri çıktı bana değer verdi. sonra da aynı şekilde gitti. bunları acı çekmeyi sevdiğim için ya da kendimi aacındırmak için söylemiyorum ama gerçekten ben beş para etmez bi adamım. bulunduğum ortama ayak uydururken zorlanırım mesela. biri de çıkıp acılarımı içten dinlemedi şimdiye kadar. çok doluyum çok. adrianolima yazdıklarını dikkate alıcam inşallah normale dönerim en kısa sürede.
    ···
    1. 1.
      +1
      geçiyor kardeş. öyle bi geçiyor ki. bazen yaşamından da geçiyor. ama ille geçiyor. daha gençsin daha çok genciz be olum. yaşamamız lazım. bişeyler görmemiz lazım. her mutlu insan bi baltaya sap mı sanıyorsun. mutlu olmak için para, sosyal ortam gerekmiyor ki. sen kendini mutlu et biraz. yaşıyoruz lan. yaşıyoruz. patlamada şehit olan insanlara değinmişssin düşün işte en azından yaşayacak bir hayatımız var elimizde. o insanlar ne yapsın. o insanlar ne acılar bıraktı belkide geride. ama bak hangisinin önemi kaldı yaşamaya bak yaşamaya bi çare çıkar karşına elbet hiç ummadığın bir anda ister aşk olsun ister para olsun arkadaş falan koy dıbına hayat kısa kuşlar uçuyor.
      ···
      1. 1.
        0
        haklısın panpa ağlayacağım zamanlar bunlar. ağlamanın da bi tadı var içimden gele gele, hüngür hüngür ağlıycam. sonrası kader. yarın da dönüp bak şunun için ağlamıştım derim en kötü. sonra arkamda bırakıp yeri gelir dolu dolu gülerim belki.
        ···
      2. 2.
        +1
        belkilerini gibeyim. Ağla da açıl sonra kendine gel
        ···
      3. 3.
        +1
        eyvallah sağolasın gerçekten içten dinledin içten cevapladın. Allah yüzünü güldürsün. inboxuna uğrarım kendimi toplayınca.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster