/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    malum ülkenin hali son zamanlar perişan halde canlı bombayla yatıp canlı bombayla kalkıyoruz bende zamanın da öylesine bir araştırmasını yaptığım bi konuyla ilgili bilgi içerikli bi kaç şey yazayım dedim.

    konumuz:canlı bomba nasıl fark edilir

    öyle uzun bi giriş cümlesi falan yazmak yerine hemen malum ırka söveceğim. Hepimiz hemfikirizdir son istiklal caddesi patlaması ışid tarafından gerçekleştirildi. Fakat bu patlamayı yapanın da k*rt olması beni bunları yazmaya zorladı. Ankara'y patlatan öğrenci teröristten bahsetmiyorum bile.

    K*rt olması ve k*rtçülük yapması: malum ırktaki öğrenciler göğsünü gererek ırkını savunuyorsa terörist gözüyle bakabilirsiniz. caizdir efendim

    Devrimciyim ben yea devrim yapçaz demesi: malum ırka sahip olmasa da Türk'ün son başbuğu Atamın kurduğu rejime devriim yapmaya çalışanlara terörist gözüyle bakabilirsiniz. bakmamak günahtır efendim.

    Peki tamam teröristleri tanıdık. Bunların canlı bomba olduğunu nasıl anlayacağız?
    https://www.youtube.com/watch?v=JrQKi0m8tVQ
    linkteki ışid bombacısı k*rdü izlersek topluluk içinde duraksayan kalın giyimli insanların bombacı olmasının muhtemel olduğunu görebiliriz. kendisi k*rtse bu ihtimal daha fazladır.

    Ben istesem canlı bomba olamam mesela böyle bir lojistiğe sahip bir teşkilatla alakam yok. Fakat bu malum ırk bu teşkilatları kuruyor ve bunlara ulaşıyor. Bu konuda üniversiteli panpalarımın dikkatli olmasını istiyorum.

    Dödef başta olmak üzere kobani dırdırı yapan kolektif, fkf benzeri bütün oluşumlara terörist gözüyle bakılması ve anadolunun bilimum köşesinden gelmiş öğrencilerin bu oluşumlardan uzak tutulması gerekiyor. bu da ancak terörle mücadele konusunda bilinçli bir halk ile mümkün.

    Terörsüz, bombasız bir Türkiye için el ele
    ···
   tümünü göster